Αρκάλ

Κατασκευές αλουμινίου

Η εταιρεία μας, που βρίσκεται στην Τρίπολη, από το 1986 ασχολείται με την κατασκευή συστημάτων αλουμινίου, πορτών, pvc, παραθύρων ρολλών καθώς επίσης  με κατασκευές Inox και σιδήρου. Κατά το έτος 2000, επεκταθήκαμε στην εμπορία σιδήρου και εξαρτημάτων καθώς επίσης και στην παραγωγή έτοιμων κουφωμάτων, ρολλών παντός τύπου και γκαραζόπορτας.

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης του πελάτη και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μας. Για τον λόγο αυτό, επικεντρώνεται στην άμεση παράδοση  των παραγγελιών των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός τύπου αλουμινίου με εγγύηση την ποιότητα και την ακρίβεια του προϊόντος, βασιζόμενοι στην εξειδίκευση τόσο του εργατικού δυναμικού όσο και του μηχανολογικού εξοπλισμού όπου εκσυγχρονίζεται συνεχώς, έχοντας κάνει αρκετές επενδύσεις σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Η επιχείρησή μας διαθέτει: είδη αλουμινίου, αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές, συνθετικά κουφώματα, pvc, πόρτες, παράθυρα, μεταλλικές κατασκευές, κάγκελα, σιδερικά, εργαλεία, ρολά.