Inktoner

Αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών

H εταιρεία μας είναι ατομική επιχείρηση και ιδρύθηκε το 2001 με έδρα το δήμο Χαλκιδαίων, με κύριο σκοπό το εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και service. To inktoner.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, μετά από έρευνα με αντικειμενικό σκοπό το λιανικό εμπόριο μελανιών και toner εκτυπωτών μέσω διαδικτύου.

Διαθέτουμε συμβατά toner και μελάνια υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια όλων των κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε έχουν πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001 KAI ISO 14001.

Για όλα τα συμβατά καια ανακατασκευασμένα μελάνια και toner παρέχουμε εγγύηση αντικατάστασης με άλλο ή επιστροφή χρημάτων.

Η εμπειρία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας στους πελάτης της είναι ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια που την καθιστούν σαν τον καταλληλότερο συνεργάτη για κάθε ιδιώτη ή Εταιρεία.

Το τμήμα πωλήσεων απαρτίζεται από στελέχη με υψηλό βαθμό γνώσεων και εμπειρία στον τομέα αναλώσιμων ικανά να δώσουν τις σωστές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα, προτείνοντας το καταλληλότερο προϊόν από πλευράς κόστους και απόδοσης.

Εφόσον θέλετε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας, καλό είναι να μας τηλεφωνήσετε πρώτα στο 2221060722 ή στο 6973002348. Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε, επειδή ασχολούμαστε με service υπολογιστών και μηχανογράφηση επιχειρήσεων μπορεί να απουσιάζουμε για κάποιο επείγον τεχνικό πρόβλημα. Εξαρχής από την ίδρυση της επιχείρησης μας, έχουμε σαν αρχή την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Εαν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχουμε μπορεί να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.info.net.ge ή το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.e-sampanis.gr.

Έρευνα και ανάπτυξη

Κάθε προϊόν που προωθεί και υποστηρίζει η εταιρεία μας, έχει ελεγχθεί πλήρως και εγκριθεί, πριν μπει στη σειρά των προϊόντων μας.

Της inktoner.gr ηγείται ο Σαμπάνης Ιωάννης Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ