Athos Scuba Diving Center

Σχολή καταδύσεων

5.0

Στην σχολή καταδύσεων μας στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής δημιουργήσαμε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, που θα σας κάνει άμεσα να νιώσετε οικειότητα με την ιδέα της κατάδυσης. 

Οι έμπειροι επαγγελματίες δύτες μας θα σας ταξιδέψουν σε μια απίστευτη περιπέτεια στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής, σε πάνω απο 12 μοναδικά καταδυτικά σημεία στο νησί της Αμμουλιανής, ένα απο τα πιο ανεξερεύτητα υποθαλάσσια τοπία της Χαλκιδικής. 

Η σχολή είναι αναγνωρισμένη απο το ελληνικό κράτος και ακολουθεί τα ευρωπαικά πρότυπα πιστοποίησης αυτοδυτών, προσφέροντας ασφαλείς και άριστες υπηρεσίες. Με την πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου καταδυτικές δραστηρίοτητες για παιδιά ηλικίας απο 8 ετών, μαθήματα κατάδυσης για αρχαρίους απο 10 ετών, σε ιδανικές συνθήκες και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. 

Ο σκοπός μας είναι να σας χαλαρώσουμε και να προετοιμάσουμε το έδαφος όσο δυνατόν καλύτερα για την ικανοποίηση σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό πάνω σε αυτό που λατρεύουμε να κάνουμε. 

Αξιολογήσεις

#

5.0

5 αστέρια γιατί τα παιδιά γνωρίζουν καλά την δουλειά τους

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία