Blue Services

Συνεργείο καθαρισμού

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 

Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκης Blue services Ε.Π.Ε. είναι μία προσωπική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1995 από τον Σαλούκα Παναγιώτη και το κύριο αντικείμενό της είναι η παροχή υπηρεσιών καθαρισμού χώρων, διαμερισμάτων, γραφείων, πολυκατοικιών.
Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκης Blue services ξεκίνησε αρχικά ως τοπική επιχείρηση με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στο νομό της Θεσσαλονίκης και σήμερα έχει επεκτείνει την εμβέλεια των δραστηριοτήτων της σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα. Έχοντας στο δυναμικό της μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων υπαλλήλων, τεχνικούς συμβούλους, επόπτες εργασίας, επιστημονικούς συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό υποστήριξης, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το πελατολόγιο του συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκης Blue services περιλαμβάνει δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Από το 1995, με σταθερά βήματα και με στόχο την άμεση ικανοποίηση του πελάτη που επιζητά την καλύτερη ποιότητα εργασιών, δημιουργήθηκε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία στο χώρο παροχής ποιότητας υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού.

 

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

 

Η καθαριότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών του συνεργείου καθαρισμού, γι' αυτό η Blue services φροντίζει και διαθέτει στους πελάτες της τα καλύτερα συνεργεία της αγοράς. Είτε επιθυμείτε το γενικό καθαρισμό του νεόκτιστου ή ανακαινισμένου χώρου σας από ένα πολυμελές και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο είτε αναζητάτε τον τακτικό καθαρισμό των χώρων σας η Blue services έχει τις λύσεις.
Συντήρηση καθαρισμού επαγγελματικών χώρων.
Τα συνεργεία μας είναι έμπιστα και ακριβή στα ραντεβού τους. Έχουμε τη δυνατότητα εναλλαγής των καθαριστών μας, μέχρι να βρείτε το άτομο που πραγματικά σας καλύπτει. Αναλαμβάνουμε πλήρως τις αμοιβές, τις εισφορές, ακόμη και τις αποζημιώσεις των καθαριστών. Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για υλικά και μηχανήματα καθαρισμού. Ερχόμαστε στους χώρους σας όλες τις ώρες και ημέρες τις εβδομάδας, σε ώρες εργασίας και μη, με βάση το πρόγραμμα που θα έχουμε δημιουργήσει μαζί.
Ακόμη για τη διατήρηση των χώρων σας σε άριστη κατάσταση, παρέχουμε:

  • Γενικούς καθαρισμούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετά από συνεννόηση.
  • Τακτικούς ελέγχους των συνεργείων μας από επόπτες.

Τακτικοι Καθαρισμοι, Εκτακτοι Καθαρισμοι, Υπηρεσιες Καθαρισμου Επιχειρησεων, Αρχικοι Καθαρισμοι, Καθαρισμοι Κτηριακων Εγκαταστασεων, Καθαριοτητα Επαγγελματικων Χωρων, Καθαριοτητα Πολυκατοικιων, Καθαριοτητα Σχολειων, Καθαριοτητα Φροντιστηριων, Καθαριοτητα Υαλοπινακων
 
Περιοχές που Εξυπηρετεί

 Θεσσαλονίκη