Recent

Υφάσματα επιπλώσεων Αφρολέξ

Η εταιρεία μας από το 1992 που ιδρύθηκε δραστηριοποιείται  στο ύφασμα επίπλωσης, στις κουρτίνες και στις ταπετσαρίες τοίχου. Οι δραστηριότητες της αφορούν τις τόσο κατοικίες όσο και επαγγελματικούς χώρους. Ανάμεσα στα έργα μας, συγκαταλέγονται ιατρεία, καφέ-bar, εστιατόρια, κλινικές και ιατρικά κέντρα, κοινωφελή ιδρύματα, ακόμη και σχολικά κτίρια.

Αναλαμβάνουμε να ομορφύνουμε τον χώρο σας προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, μαξιλάρια, wall stickers και διάφορα home accessories, που  προμηθευόμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρίες, όπως οι Designers Guild, Rubelli, Chivasso,Stroheim & Roman, Tres Tintas, Mulberry, Ralph Lauren και πολλές άλλες. 

Με την πολύτιμη καθοδήγηση των ειδικών του καταστήματος μας θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα και το στύλ που επιθυμείτε στο χώρο σας. Η ποιότητα των υφασμάτων και το μοναδικό αισθητικό αλλά και επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια πρόκληση που αναλαμβάνουμε και πραγματοποιούμε μέσα από την πολυετή εμπειρία μας.

Η επιχείρησή  μας παρέχει: υφάσματα, υφάσματα επίπλων, κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, επαγγελματικό εξοπλισμό, ξενοδοχειακό εξοπλισμό.