Η εταιρεία μας στην Ζάκυνθο δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στο εμπόριο ξενοδοχειακού επίπλου. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την άριστη ποιότητα κατασκευής με το μοντέρνο design που απαιτούν οι σύγχρονες εποχές.

Με συνέπεια και μεράκι αναλαμβάνουμε επίσης λουστραρίσματα και λακαρίσματα μεσόπορτας, κουζίνας και επίπλων μπάνιου καθώς και αναπαλαιώσεις παλαιών επίπλων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς,

Στο κατάστημα εκθεσής μας στο Γαϊτάνι Ζακύνθου θα βρείτε οτιδήποτε αφορά τον εξοπλισμό ξενοδοχείων. Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του επίπλου σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για κλασικούς και μοντέρνους χώρους, για ιδιώτες, επαγγελματίες και κατασκευαστές.

Η επιχείρησή μας παρέχει: έπιπλα ξενοδοχείου, τραπέζια, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, ραφιέρες, ράφια, μικροέπιπλα, έπιπλα tv, dvd, cd, συρταριέρες, παπουτσοθήκες, αναπαλαιώσεις επίπλων, λουστραριστά έπιπλα, εναλλακτικοί τρόποι ανακαίνισης.