EBC ΑΤΕΕ

Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Η ElectroMechanical & Building Consultants EBC ATEE  ιδρύθηκε στην Αθήνα από τους Λάζαρο & Θεοχάρη Καράπα με κύριο αντικείμενο την  προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού όπως επίσης και τις ειδικές κατασκευές Computer Room.

Η εμπειρία της εταιρίας, η στελέχωση της με έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στις νέες τεχνολογίες, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Νοσοκομεία, Κτίρια Γραφείων, Τραπεζικά Καταστήματα, Οικιστικές Μονάδες κλπ.

Η EBCATEE έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στην ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ –ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών και τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων.

Για να επιτύχει τους σκοπούς της ακολουθεί ένα ευέλικτο και σύγχρονο σχήμα Οργάνωσης και Διοίκησης βασισμένο στις λύσεις του Total Quality Management. Τα βασικά στελέχη της εταιρίας μελετούν και προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες επιλέγοντας εξειδικευμένα προϊόντα που απαιτούνται στην κάθε εφαρμογή.

Το 2008 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της εμπλεκόμενη στο χώρο εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων και από τις αρχές του 2009 είνει σε θέση να προσφέρει σε υποψήφιους επενδυτές ολοκληρωμένη λύση μελέτης, αδειοδότησης, εγκατάστασης και σύνδεσης πάρκου.

 

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στους ακόλουθους τομείς:

 

Ηλεκτρομηχανολογικές Εφαρμογές

Δίκτυα Οπτικών Ινών Και Τηλεπικοινωνίες

Προμήθεια, Εγκατάσταση, Τελική Παράδοση Ολοκληρωμένων Εργων Πυρανίχνευσης Και Πυρόσβεσης Του Οίκου Esser by Honeywell Καθώς Και Αλλων Εταιριών

Δίκτυα Δομημένης Καλωδίωσης (Τοπικά Και Ευρείας Ζώνης ) Ενσύρματα Και Ασύρματα Δίκτυα

Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις

Προμήθεια, Εγκατάσταση Και Τελική Παράδοση Ολοκληρωμένων Εργων Συστημάτων Ασφαλείας (Intrusion, Access Control ) Του Οίκου Honeywell