AUTO BODY SPECIALIST BY A.FRAGOULIS

Φανοποιείο

ΚΥΛΙΑΚΟΥΔΗΣ Car Tuning

Το συνεργείο Κyliakoudis Car Tuning διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, που αναλαμβάνει τη μηχανολογική συντήρηση αυτοκινήτων Alfa Romeo, Group Fiat Group Volkswagen, αλλά και κάθε άλλης μάρκας αυτοκινήτων, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς, καθαρισμού μπεκ, τοποθέτηση LPG (υγραεριοκίνηση) Euro 5, όλα τα ειδικά εργαλεία για Alfa Romeo, Group Fiat & Volkswagen και παντώς τύπου ανταλλακτικά, με έμφαση στη λεπτομέρεια, με την πείρα και την εποικοδομητική επικοινωνία με τον πελάτη, σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οχήματος αλλά και του ιδιοκτήτη του, η εταιρεία Κyliakoudis Car Tuning έχει χτίσει ένα ισχυρό όνομα στο χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

AUTO BODY SPECIALIST

Το φανοποιείο-βαφείο Auto Body Specialist by A. Fragoulis λειτουργεί από το 2012 σε χώρο πρόσφατα ανακαινισμένο που διαθέτει φούρνο και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό περιβάλλον απέναντι σε όλους τους πελάτες.

Η εταιρεία Auto Body Specialist αναλαμβάνει την επισκευή, βαφή και φανοποιϊα κάθε μάρκας αυτοκινήτου, ειδικευόμενη ακόμα και στην ανακατασκευή κλασικών-ιστορικών οχημάτων.