ALYSSANDRATOS - ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ

Είδη Αλιείας

Η εταιρία μας Αφοί Αλυσανδράτου ο.ε με τον διακριτικό τίτλο alyssandratos ιδρύθηκε από τον πατέρα μας Κωνσταντίνο Αλυσανδράτο. 

Το 2010 συμπλήρωσε 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ειδών αλιείας και κατάδυσης και είναι καταξιωμένη και αναγνωρίσιμη στα καταστήματα του είδους στην Ελλάδα .

Η πρώτη έδρα της εταιρίας μας ήταν στο κέντρο της Αθήνας στη Μητρόπολη και το 1999 έχοντας στόχο την ανάπτυξη απέκτησε τον ιδιόκτητο χώρο στα Κάτω Πατήσια.

Το 2006 μετά τη συνταξιοδότηση του πατέρα μας την εταιρία την αναλάβαμε εμείς τα παιδιά του, ακολουθώντας τις συμβουλές και την πολύχρονη εμπειρία του στην αγορά.

Το 2008 η εταιρία ακολουθώντας νέες ιδέες για την εποχή, διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της και τα σημεία εξυπηρέτησης δημιουργώντας ένα ακόμα κατάστημα λιανικής πώλησης στην έξοδο της πόλης επάνω στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Το 2010 οι απαιτήσεις της αγοράς για άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας, η ανάπτυξη μας στους τομείς των αξεσουάρ, του κάμπινγκ και των εποχιακών ειδών μας αναγκάζει να μεταφέρουμε τα γραφεία και τις αποθήκες της χονδρικής σε ένα νέο χώρο κοντά στην έξοδο της πόλης στο Δαφνί, επί της κεντρικής αρτηρίας Εθνική οδού Αθηνών – Κορίνθου 380, σε ένα ενιαίο χώρο 500τμ που στεγάζει και την έκθεση.



Τα σημεία εξυπηρέτησης γίνονται: ΔΑΦΝΙ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 

Η συνεχής προσπάθεια για την άριστη εξυπηρέτησή σας, η σχέση ποιότητας – τιμής των προϊόντων μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, η διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, μας εδραίωσαν στη θέση που κατέχουμε στην ελληνική αγορά.

Ευελπιστούμε και με τη δική σας συμμετοχή αυτή να είναι μόνο η αρχή.

 

Καλές δουλειές, με υγεία.
Αντώνης & Μαριέττα Αλυσανδράτου

 

Προσφορές

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZZAR -15%
20/12 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 21/12 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΧΕΙ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ