Αστεράκια

Παιδότοπος

Για στιγμές γεμάτες διασκέδαση και απόλαυση για τα παιδιά σας δημιουργήσαμε μέσα στη πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης τον Παιδότοπο “Αστεράκια”. Ο Παιδότοπος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεν δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλούς μικρούς και μεγάλους φίλους, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον για παιδιά και είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσουν τα παιδιά ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με ασφάλεια καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους και μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψουν την έννοια της φιλίας και της κοινωνικοποίησης ενώ εσείς θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Λειτουργεί από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά.

Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα σε ότι χρειασθείτε και παράλληλα θα διασφαλίσει με μεγάλη προσοχή την ασφάλεια και τη διασκέδαση των παιδιών σας γιατί εδώ το παιδί σας είναι και δικό μας παιδί.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν μέσα στον παιδότοπο και να απολαύσετε τον καφέ σας, περιμένοντας τα να επιστρέψουν από το ταξίδι τους στην περιπέτεια.

Εδώ θα μπορέσετε να διοργανώσετε σε απίστευτα προσιτές τιμές το Παιδικό Πάρτυ του παιδιού σας που σίγουρα θα σας κάνει να ανυπομονείτε να έρθουν τα επόμενα γενέθλιά του!

Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που βγάζει ο Παιδότοπος, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα site προσφορών αλλά και τα κουπόνια μέσα σε δημοφιλή έντυπα. Στον ασφαλή και φιλικό χώρο του παιδότοπου η όλη οργάνωση και το πρόγραμμα του παιδότοπου βασίζεται στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στη διασκέδαση όλων των μελών της οικογένειας.

Είμαστε σίγουροι ότι κοντά μας θα περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, απόλαυση και παιχνίδι. Καλά να περάσετε!!!!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία