Philippines Cultural Academy

Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Philippines Cultural Academy στον Βύρωνα δημιουργήθηκε για τα παιδιά των εργαζομένων από τις Φιλιππίνες.

Το Φιλιππινέζικο Σχολείο στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1997 για να εξυπηρετήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών της Φιλιππινέζικης κοινότητας στην Αθήνα. Η γέννησή του ήταν αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των πρωτοπόρων μελών της κοινότητας των Φιλιππίνων στην Αθήνα υπό την αιγίδα της Πρεσβείας των Φιλιππίνων στην Αθήνα.

 

Τι προσφέρουμε:

 

Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι ανοιχτό στη μάθηση και του οποίου παρέχονται εκτενείς ευκαιρίες κατάρτισης για συνεχή επαγγελματική εξέλιξη.

 

Παρέχουμε ένα ποιοτικό περιβάλλον μάθησης με μια χαρούμενη, ζωντανή ατμόσφαιρα και με την αίσθηση της σκόπιμης μάθησης και ένα κλίμα ανοιχτής και φιλικής επικοινωνίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

 

Παρέχουμε ευκαιρίες σε εύρος και βάθος για την ταυτόχρονη ανάπτυξη όλων των διαστάσεων όπως – συναισθηματική, πνευματική, ακαδημαϊκή, πολιτιστική, ηθική, γλωσσική, σωματική και δημιουργική.

English

The private school Philippines Cultural Academy in Byron was created for the children of workers from the Philippines.

The Filipino School in Greece was founded in 1997 to serve the educational needs of the children of the Filipino community in Athens.

Its birth was the result of the determination of the pioneer members of the Filipino community in Athens under the auspices of the Philippine Embassy in Athens.