Δημητράκης Γεώργιος

Ελαιοτριβείο

Το ελαιοτριβείο μας στο Ρέθυμνο είναι αφοσιωμένο στην υψηλή ποιότητα και την αρτιότητα στην παραγωγή ελαιολάδου. Με μια μακρά παράδοση στον τομέα, δραστηριοποιούμαστε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τη συγκομιδή των ελιών έως την τελική παραγωγή και προώθηση του ελαιολάδου.

Οι ελιές που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένες, με γνώμονα την υγεία και τη γευστική αρωματική εμπειρία που προσφέρουν. Το ελαιοτριβείο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν τη σωστή διατήρηση των αρωμάτων και των θρεπτικών ουσιών του ελαιολάδου.

Εκτός από την παραγωγή ελαιολάδου, ασχολούμαστε επίσης με τη διαδικασία έκθλιψης ελαιολάδου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τους παραγωγούς ελαιολάδου της περιοχής μας.

Στο ελαιοτριβείο μας, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την παράδ tradition της ελαιοπαραγωγής, και τη διατήρηση των φυσικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη μας για το εξαιρετικό ελαιόλαδο.