Σταθόπουλος Παναγιώτης

Κέντρο λογοθεραπείας

Στο κέντρο μας, επικεντρωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας θεραπευτικών υπηρεσιών που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών για παιδιά και γονείς. Ειδικευόμαστε σε λογοθεραπεία, εργοθεραπεία και παρέχουμε θεραπεία για διαταραχές μάθησης, συμβουλευτική γονέων και ψυχολογική υποστήριξη.

 

Οι λογοθεραπευτικές μας υπηρεσίες βοηθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εκφραστική και κατανοητική γλώσσα, ενώ οι εργοθεραπευτικές δραστηριότητες αποσκοπούν στη βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων και της καθημερινής λειτουργίας των παιδιών.

 

Παρέχουμε επίσης εξειδικευμένη θεραπεία για διάφορες διαταραχές μάθησης, βοηθώντας τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην εκπαίδευση και να αναπτύξουν το δυναμικό τους.

 

Εκτός από τις θεραπευτικές υπηρεσίες για τα παιδιά, παρέχουμε συμβουλευτική στους γονείς για να τους υποστηρίξουμε στον ρόλο τους ως γονείς και να τους παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές για την ενίσχυση της επικοινωνίας και της ανάπτυξης των παιδιών τους.

 

Επιπλέον, η ομάδα μας παρέχει ψυχολογική υποστήριξη, βοηθώντας παιδιά και ενήλικες να αντιμετωπίσουν τις προσωπικές και συναισθηματικές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν στη ζωή τους.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ασφαλή, υποστηρικτική και εμπειρογνωμοσύνη περιβάλλοντα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για μια επιτυχημένη ζωή.