Δέσμη Ενεργειακή

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Η Δέσμη Ενεργειακή ιδρύθηκε το 2011. Η δραστηριότητά της είναι εγκατάσταση και συντήρηση Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Από το 2007 οι ιδρυτές της εταιρείας δραστηριοποιούνται στον κλάδο με σημαντικές συνεργασίες. Το 2010 κατασκεύασαν δύο ιδιόκτητους φωτοβολταϊκούς σταθμούς στη Λακωνία. Η έδρα της εταιρείας είναι η Μολάοι Λακωνίας και το πεδίο δραστηριότητάς της είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόσο η πολυετής εμπειρία όσο και ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός της εξοπλισμός την καθιστά ικανή να αντεπεξέλθει στο ακέραιο στις ανάγκες οποιουδήποτε φωτοβολταϊκού σταθμού ανεξαρτήτου ισχύος. Η εταιρεία έφτασε να συντηρεί περί τα 15MW φωτοβολταϊκούς σταθμούς και έναν υποσταθμό υψηλής 150/20KV, και περίπου 30MWp φωτοβολταϊκούς σταθμούς για συνεργάτες. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει 1,1MW φωτοβολταϊκούς σταθμούς, τόσο επί εδάφους όσο και σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Η πολυετής εμπειρία τόσο στην κατασκευή όσο και στη συντήρηση, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αμεσότητα και οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας, μας κατατάσσουν πρωτοπόρους και άκρως ανταγωνιστικούς στη Λακωνία και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Κατασκευή: Σύγχρονος σχεδιασμός εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τη δεκαετή και πλέον εμπειρία στην επίλυση προβλημάτων σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς. Ανταγωνιστικές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις εποχής.
Συντήρηση: Η συντήρηση των φωτοβολταϊκών σταθμών γίνεται με συνέπεια και ευθύνη. Παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που θεωρούνται αναγκαίες για τη σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία των σταθμών. Μερικές από τις υπηρεσίες είναι, συντήρηση υποσταθμών, αντιστροφέων, έλεγχος απόδοσης φωτοβολταικών πλαισίων, συντήρηση ηλιοστατών (tracker), συντήρηση βάσεων, θερμοέλεγχος εγκαταστάσεων, άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης, σύνταξη φακέλων για τις ασφαλιστικές εταιρείες σε περίπτωση ζημιάς, χλοοκοψία αγροτεμαχίου και πλύσιμο φωτοβολταϊκών πλαισίων, έλεγχος και συντήρηση πυροσβεστικών μέσων, έλεγχος και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, άμεση αντικατάσταση συσκευών όπως αντιστροφείς με στοκ της εταιρείας μας μέχρι την αντικατάσταση τους ή την επισκευή τους, μυοκτονία με σκευάσματα εμπορίου, παρακολούθηση των σταθμών 24 ώρες - 365 μέρες τον χρόνο και ασφάλιση σταθμών. Επίσης παρέχεται πιστοποίηση για τις υπηρεσίες συντήρησης από συνεργαζόμενο πιστοποιητικό φορέα την TUV Austria.