Νόστος

Μεζεδοπωλείο Cafe Bar

Στο παραδοσιακό μας καφενείο στο Διδυμότειχο θα απολαύσετε ποιοτικό καφέ, μεγάλη ποικιλία ποτών, και θα γευτείτε χορταστικούς μπυρομεζέδες, τσιπουρομεζέδες, και κρασομεζέδες ακούγοντας ζωντανή μουσική. 

Σε ένα μοντέρνο και ζεστό χώρο μπορείτε να πιείτε από νωρίς το πρωί τον καφέ σας ή κάποιο εξεζητημένο ρόφημα για να συνοδεύσετε το πρωινό σας γεύμα. Στη συνέχεια καθώς μεσημεριάζει θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά και μπύρες τα οποία αξίζει τα συνδυάσετε με κάποιους από τους μεζέδες μας και δοκιμάζοντας τον ναργιλέ σας.

Το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δροσοστικά κοκτέιλ που σερβίρουμε ή να δοκιμάσετε κάποιο ποτό από την μεγάλη κάβα που διαθέτουμε και αν πεινάσατε μπορείτε να γευτείτε ζουμερά burger. Η ψυχαγωγία σας είναι προτεραιότητα μας γι' αυτό και γεμίζουμε τα βράδια σας με λαϊκούς, rock και έντεχνους ήχους. 

 

Νέα

El saber de sabor
El saber de sabor
-->Επειδή σε μερικά θέματα η… λεπτομέρεια κάνει την διαφορά... -->Tελειοποιήσαμε τις συνταγές μας και --> Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί τα τελειότερα κοκτέιλ πάντα με την μοναδική πινελιά που μόνο το μουσικό καφενείο Νόστος ξέρει και μπορεί να σας προσφέρει. Tips : --> Signature cocktail list (The Bar Institute) --> Special price for some classic cocktails.
-->Επειδή σε μερικά θέματα η… λεπτομέρεια κάνει την διαφορά... -->Tελειοποιήσαμε τις συνταγές μας και  --> Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί τα τελειότερα κοκτέιλ πάντα με την μοναδική πινελιά που μόνο το μουσικό καφενείο Νόστος ξέρει και μπορεί να σας προσφέρει.  Tips : --> Signature cocktail list (The Bar Institute)  --> Special price for some classic cocktails.