JGS ΑΕ

Υφάσματα Χαλιά Ταπετσαρίες

Η JGS ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών ταπετσαρίας επίπλων, καθώς και στο χώρο των υλικών στρωματοποιίας και επιπλοποιίας την τελευταία δεκαετία.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υλικών, όπως αφρολέξ, δέρματα, τεχνοδέρματα, υφάσματα, στρώματα, μαξιλάρια, χαλιά, μεταλλικά και ξύλινα πόδια επίπλων κ.ά. τα οποία προσφέρουμε σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και είναι άμεσα παραδοτέα στον πελάτη με πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001.

Το βασικό πλεονέκτημα των υλικών που προσφέρει η εταιρεία, έναντι των υπολοίπων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι ότι αποτελούν έτοιμες και έξυπνες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα κατασκευής σαλονιών, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στον κατασκευαστή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο παραγωγής.

Η εταιρεία την τελευταία πενταετία προχώρησε στην απευθείας διανομή των προϊόντων της στους κατασκευαστές. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση, η μείωση των τιμών και η άμεση επαφή με τον τελικό καταναλωτή.

Σημαντικότερο πλεονέκτημα της JGS Α.Ε. αποτελεί η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης των πελατών από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας.

  • ν