New Media Services

Οπτικοακουστικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας με έδρα στο Μαρούσι δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης οπτικοακουστικών μέσων, υποστηρίζοντας συνέδρια και κάθε είδους επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Οι συνεργάτες μας είναι κορυφαίοι στον ελλαδικό χώρο, και πρωτοπόροι στον τομέα των οπτικοακουστικών. Αξιοποιώντας την υψηλή εξειδίκευση των συνεργατών μας,  σας παρέχουμε απαντήσεις σε κάθε σας ανάγκη, με ταχύτητα, αμεσότητα και αξιοπιστία.

Η επιχείρησή μας παρέχει: οπτικοασκουστικά μέσα, ενοικιάσεις οπτικοακουστικού εξοπλισμού, συστήματα εικόνας και ήχου, οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων, ηχητικές εγκαταστάσεις, τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία μας, ως συνέχεια της VISION MEDIA, βρίσκεται στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων από τη δεκαετία του ’80. Αντλώντας απ’ την εμπειρία μας και ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις στο χώρο μπορούμε ν’ ανταποκριθούμε σε κάθε δυνατή πρόκληση.  Εξειδικευόμαστε στην εταιρική προώθηση με τη μέγιστη χρήση των οπτικοακουστικών μέσων, καθώς και στην αξιοποίηση, ανάπτυξη &  συνδυασμό των νέων εφαρμογών που διαρκώς βελτιώνουν το χώρο της εικόνας και του ήχου.

Στοχεύουμε στην υλοποίηση projects που αφορούν στα events productions exhibition displays & stand constructions, virtual & real shows, sound entrainment , building & products mapping με χρήση καινοτόμων μέσων: big screens , led walls, video walls, ultra HD projectors, holograms, interactive screens & 3d mapping

Η ευρηματική και δημιουργική ομάδα μας είναι κοντά σας με τεχνογνωσία που θα σας βοηθήσει σεβόμενη τις ανάγκες σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες , ώστε να απογειώσετε την ιδέα σας σε μοναδική εμπειρία.