Argeas Fruit

Αγροτικός συνεταιρισμός

Ο αγροτικός συνεταιρισμός μας βρίσκεται στο 9ο χλμ Άργους-Ναυπλίου, και ασχολείται με τη παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία εσπεριδοειδών. Ειδικότερα, παράγει και εμπορεύεται πορτοκάλια σε διάφορες ποικιλίες, μανταρίνια, κλημεντίνες, γρέιπ φρουτ, λεμόνια, και ορτάνικ.

Ειδικά τα πορτοκάλια αποτελούν παραδοσιακό προϊόν της περιοχής και καλλιεργούνται από τα μέλη του συνεταιρισμού μας με σεβασμό στη φύση και με κύριο μέλημα τη άριστη γεύση και την εξαιρετική τους ποιότητα. Διαθέουμε πτέρυγα με θαλάμους αποπρασινισμού, πτέρυγα επεξεργασίας, πτέρυγα συσκευασίας και τυποποίησης, ψυγεία αποθήκευσης και συντήρησης. 

Εφαρμόζονται αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους και συσκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους, έτσι ώστε το προϊόν να φθάνει απόλυτα ασφαλές στον καταναλωτή. Επιπλέον, η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στις εξαγωγές φρούτων σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς παράγοντες της Αργολίδας και της Ελλάδας στον τομέα των εσπεριδοειδών.