Alpino

Ιταλικό εστιατόριο

 

 Η δημιουργική ομάδα του Alpino Cucina Italiana, σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία, με πρωταγωνιστές τις ολόφρεσκες πρώτες ύλες και τους νόστιμους συνδυασμούς των υλικών. Με τον chef Mauro Peressini στο πηδάλιο θα ζήσουμε μαζί ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι με άρωμα Ιταλίας.

Πριν από 44 χρόνια το Alpino άνοιξε τις πόρτες του στη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του πιο ιστορικού εστιατορίου των νοτίων προαστίων. Πρόσφατα οι φίλοι του Alpino απέκτησαν νέο στέκι στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι. Ο chef, το προσωπικό και οι συνεργάτες των δύο εστιατορίων δουλεύουν ασταμάτητα για να διαδώσουν στον κόσμο τα νόστιμα, γευστικά μυστικά της old time classic αλλά και της avante garde κουζίνας.

Η ζεστή διακόσμηση, τα νόστιμα πιάτα, οι προσεγμένα επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, η ατμοσφαιρική μουσική και το ευγενικό προσωπικό, θα συνοδεύσουν ένα αξέχαστο γεύμα με την οικογένεια, τους φίλους, ή τους συνεργάτες σας. Και για αυτή τη χρονιά τα εστιατόρια Alpino αποτελούν επιλογή προορισμό, όχι μόνο για τους λάτρεις της αυθεντικής, ιταλικής γεύσης, αλλά και για εκείνους που αναζητούν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Delivery

Τηλ Κρατήσεων:

2109840855 Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων 1

2106815355 Παπανικολή 66  

Καλεστε μας για τα Events Σας

Λεωφ. Ποσειδώνος 4 & Ναϊάδων 1 ΤΚ: 17561

Υποκ.: Παπανικολή 66, Τκ 15232

2106815355

Υποκ.: Βασ.Σοφίας 50 & Μητροπολεως

2108020011

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία