Κουζόγλου Αριστείδης

Μονώσεις

Η εταιρεία μας στο Πέραμα ασχολείται με μονώσεις πλοίων και σκαφών.

Με γνώμονα πάντα την άριστη τεχνογνωσία και την ποιότητα των υλικών φέρνουμε εις πέρας κάθε είδους απαίτηση του πελάτη. Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο εντός και εκτός Ελλάδος.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Εξειδικευόμαστε σε πλαστικοποιήσεις και διαμορφώσεις δαπέδων με υλικά Marine πιστοποιημένα, δύο συστατικών (πολυουρεθανικά / εποξειδικά).

 

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε παντός είδους στεγανοποιήσεις με πιστοποιημένα σφραγιστικά πολυουρεθανικά υλικά και φροντίζουμε για την άριστη εφαρμογή τους.

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η τοποθέτηση θερμομόνωσης αφορά εσωτερικούς χώρους (παντός είδους), με πιστοποιημένα υλικά καυστότητας διαφορετικής πυκνότητας βάση των κανονισμών.

 

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηχομόνωση σε οποιοδήποτε χώρο απαιτείται, με ηχοαπορροφητικά υλικά και τις ανάλογες προδιαγραφές για την μείωση των ήχων.

 

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εξειδικευόμαστε σε κάθε είδους πυρασφάλεια και η εφαρμογή της γίνεται βάση των κανονισμών ναυτιλίας, με υλικά που φέρουν τα ανάλογα πιστοποιητικά.

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών καλυμμάτων σε οχετούς κυρίων μηχανών και ηλεκτρομηχανών με πιστοποιημένα υλικά καυστότητας για βαθμούς από 1260°C έως 1400°C.