Kaspsohora Inn

Ξενοδοχείο

Το  Kapsohora inn  βρίσκεται στην πιο όμορφη και βολική πλευρά του Πευκοχωρίου. Ακριβώς  100 μέτρα από το καλύτερο σημείο της παραλίας (σίγουρα εντός του οικισμού) με  ένα μικρό παρκάκι να προηγείται της καταγάλανης θάλασσας  -πλάτους 20-25 μέτρων, ως επί το πλείστον ψιλή άμμος και  μικρό χαλικάκι εκεί που σβήνει στο νερό- χωρίς πέτρες  και με ιδανικό βάθος  (τόσο για ενήλικες  όσο και για τα παιδιά).                                              

 

Παρόλο που είναι  στο ήσυχο κομμάτι του πολύβουου (από τα μέσα Ιουνίου το πρώτο 15μερο του Σεπτεμβρίου)   Πευκοχωρίου, απέχει 100 μόλις μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, που βρίσκεται το μεγαλύτερο  super market  της περιοχής, όπως και άλλα εμπορικά καταστήματα (πρατήριο άρτου με πίτες και γλυκά, μανάβικο, ιχθυοπωλείο, μηχάνημα ΑΤΜ, και άλλα).                                                                                                                                                                 

 

Η  απόσταση του από το κέντρο του χωριού είναι μόλις 300 μέτρα (3 με 4 λεπτά περπάτημα). Τα ευάερα, διαμπερή, ευρύχωρα δωμάτια του (από 26 τ.μ  έως 29 τ.μ ) ανακαινισμένα  με μεράκι  και  όλα τα απαραίτητα  (led ΤV, κουζινάκι, safe box,  wi-fi  εντός του δωματίου κλπ.) κάνουν την  διαμονή σας  άνετη και ευχάριστη. Όλα τα studiosμπορούν να φιλοξενήσουν έως  και  τέσσερις ενήλικες. Επίσης, διατίθενται  και τετράκλινες  μεζονέτες  (δύο υπνοδωματίων, με 2 τουαλέτες, 3 μπαλκόνια, κλπ.).  Από  τα μπαλκόνια τους   μπορείτε να απολαύσετε την θέα στον κήπο με τις ελιές και τους φοίνικες  να κυριαρχούν και να συμπληρώσετε το παζλ από μπανανιές,  βουκαμβίλιες, λεμονοκυπάρισσα , ροδιές και   πολλά είδη άνθεων και φυτών.  Όλα αυτά δημιουργούν ένα πολιτισμένο, ήρεμο και γαλήνιο ( τις περισσότερες  ώρες της ημέρας) περιβάλλον, που θα σας δώσει την δυνατότητα  να απολαύσετε τις διακοπές σας αλλά και παράλληλα να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε πραγματικά  και να ξεκουραστείτε. Κοντά σε όλα αυτά και το προσωπικό είναι στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.  Γι’ αυτό το Kapsohora inn αποτελεί  ιδανικό προορισμό για να φιλοξενήσετε τις ανάγκες σας,  να περάσετε ευχάριστα και ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές σας διακοπές , όπως επίσης  και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.