Παιζώπολη

Παιδότοπος

Ελάτε στον παιδότοπό μας στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης για να χαρίσουμε στα παιδιά σας ατελείωτες ώρες χαράς, διασκέδασης και χαλάρωσης καθημερινά, πρωί και απόγευμα.

Ο χώρος μας διαθέτει  άρτιο εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά σας, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίζουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, λόγω πληθώρας παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που σας προσφέρουμε με την συμμετοχή και επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Επίσης, δίνουμε την ευκαιρία στους γονείς και συνοδούς να απολαύσουν το ρόφημα τους χαλαρώνοντας στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει ώστε τα παιδιά σας να απασχολούνται είτε με μουσικοκινητικές δραστηριότητες, είτε με κουκλοθέατρο, είτε με διάφορες χειροτεχνίες και κατασκευές. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται τμήματα δημιουργικής απασχόλησης, όπου οι μικροί μας φίλοι, θα γίνονται καλλιτέχνες ζωγραφικής και χειροτεχνιών, αλλά και καλλιτέχνες μουσικής και θεάτρου.

Τέλος, ο παιδότοπος μας είναι το κατάλληλο μέρος για τα παιδικά σας πάρτι, τα οποία διοργανώνουμε με μεγάλη αγάπη και προσοχή με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστα.