Μ. ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Κατασκευαστική εταιρεία

Η εταιρεία Φυλάκτος Μηνάς, ιδρύθηκε το 1978 και λειτουργεί σε ολόκληρο τον κόλπο του Ορφανού και συγκεκριμένα στις περιοχές/παραλίες Κάριανης, Ορφανίου, Οφρυνίου, Νέων Κερδυλίων έως και την Ασπροβάλτα. 

Χτίζουμε κατοικίες σε αυτά τα μοναδικά μέρη, τα οποία είναι σε αρμονία με το περιβάλλον, ενώ το εσωτερικό τους είναι πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο. 

Έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο σωστό προσανατολισμό του σπιτιού, στην εκμετάλλευση του οικοπέδου και διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα όλων των χώρων, προσπαθώντας κάθε φορά να δημιουργήσουμε έναν μικρό παράδεισο.

Με αυτό το σκεπτικό προσφέρουμε έτοιμες λύσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες) με τη δυνατότητα να αναμορφωθούν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγοραστή.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του σπιτιού από την αρχή, καθώς η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια και την αισθητική των κατασκευών.

Εμείς ως εταιρεία αναλαμβάνουμε την κατασκευή της κατοικίας σας και μπορούμε να την παραδώσουμε σε όποιο στάδιο θέλετε. Η τεχνογνωσία μας βοηθά να εξοικονομηθούν χρήματα, χρόνος και ενέργεια. Παρέχουμε εγγύηση για το αποτέλεσμα, την ποιότητα της κατασκευής και τον χρόνο εκτέλεσης!