Χατζημπαλόγλου Χρόνης MD Msc

Χειρουργός οφθαλμίατρος

Στο οφθαλμολογικό ιατρείο του στην Κηφισιά, ο χειρουργός οφθαλμίατρος Χρόνης Χατζημπαλόγλου παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής κλινικής Αθηνών και του ΟΜΜΑ (Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών), καθώς και του Αθηναϊκού Διαθλαστικού Κέντρου.

Ο ιατρός εξειδικεύεται στη χειρουργική του πρόσθιου ημιμορίου, συμπεριλαμβανομένου του κατάρρακτου και της διόρθωσης με Laser της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού. Βασισμένος στην πολυετή του πείρα και στις άριστες επιστημονικές του γνώσεις και χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εγγυάται αποτελεσματική θεραπεία για πάσης φύσεως οφθαλμολογικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, στο ιατρείο του παρέχονται υπηρεσίες για μυωπία, πρεσβυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό, καταρράκτη, βλεφαροπλαστική, οφθαλμολογικό έλεγχο, γλαυκωματικό έλεγχο, ορθοπτική μελέτη, laser διόρθωσης μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού, χαλάζιο, πτερύγιο, ξανθέλασμα, λιπόλυση, καθώς και botox. 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία