Άνοιξη-Καλοκαίρι: Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν

Άνοιξη-Καλοκαίρι: Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν. Ένα είναι αποδεκτό στη μόδα, Αυτό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν κανόνες και ένα σύνολο μπορεί σήμερα να αποδώσει χαρακτήρα. Έτσι, είναι σημαντικό οι αποχρώσεις από τις οποίες αποτελoύνται τα σύνολά μας να μπορούν να διηγηθούν την προσωπική μας ιστορία.  Nα μπορούν να αποτυπώσουν οπτικά πτυχές της προσωπικότητάς μας. Ταυτόχρονα, το σωστό χρώμα μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ακόμη και το πιο απλό σύνολο. Nα εξασφαλίσει ένα statement χαρακτήρα στα smart casual καθημερινά μας outfits..

Μαζί με τις νέες τάσεις που αναδύονται από τις πασαρέλες, αναδεικνύονται και τα χρώματα που ενδέχεται να επικρατήσουν περισσότερο μια σεζόν. Και οι αποχρώσεις τις φετινής Άνοιξης μας επιτρέπουν να αναμειγνύουμε και να παντρεύουμε όπως θέλουμε.  Eνθαρρύνοντας το εξατομικευμένο στυλ και τα αυθόρμητα χρωματικά statement combinations.

Το 2022 λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείτε με το στυλ σας και να προσθέσετε ζωντάνια στη ντουλάπα σας. Οι κορυφαίες χρωματικές τάσεις, όπως αυτές αναδείχθηκαν στα catwalks, είναι ένα καλό μέρος να ξεκινήσετε.

Τα χρώματα που πρωταγωνιστούν: Άνοιξη-Καλοκαίρι

 

Ροζ


Έχοντας κλέψει τις εντυπώσεις στις φθινοπωρινές πασαρέλες του 2021, το ροζ παρέμεινε μία δυναμική επιλογή.  Πρόκειται να μας συνοδέψει και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Η Chanel έντυσε μικρές τσάντες σε σχήμα καρδιάς και tweed φορέματα με την ρομαντική απόχρωση. Στον Versace η δύναμη του ροζ γέμισε την πασαρέλα με μίνι φορεμάτα, αισθησιακά τοπ και μία μίντι μεταλλιζέ φούστα μ’ ένα τολμηρό σκίσιμο, την οποία φόρεσε η Dua Lipa στο κλείσιμο του σόου.

Πράσινο


Ένα ακόμη χρώμα που θα δούμε παντού αυτή τη σεζόν, δεν είναι άλλο από το πράσινο. Στον οίκο Prada το λατρέψαμε μέσα από φυστικί σατέν φορέματα και χακί γόβες, ενώ στον Tom Ford αγαπήσαμε την πιο glam εκδοχή του με metallic cargo παντελόνια, bomber τσάκετ και μικροσκοπικά βραδινά τοπ.

Κίτρινο


Το κίτρινο και συγκεκριμένα το buttery yellow, αυτός ο απαλός βουτηρένιος τόνος που ξεχώρισε στα σόου των Acne Studios, Bottega Veneta κι Alexander McQueen μέσα από αέρινα σετ, μίνι φορέματα και τούλινες δημιουργίες θα ντύσει τις πιο ρομαντικές μας εμφανίσεις κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Μπλε

Μία τυπική επιλογή που δε λείπει από καμία σεζόν. Το μπλε εμφανίστηκε στις προτάσεις πολλών σχεδιαστών, είτε στην boho είτε στην avant-garde εκδοχή του. Φανταζόμαστε ήδη να φοράμε τo μποέμ μάξι φόρεμα-κάπα με τα κρόσσια από Chloé σε κάποιο ελληνικό νησί, ενώ ανυπομονούμε να χορέψουμε μέσα στο disco κοστούμι από Fendi.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *