Απιστία: Οι λόγοι που οι άνδρες την επιλέγουν

Απιστία: Οι λόγοι που οι άνδρες την επιλέγουν. Είναι μεγάλο το ερώτημα γιατί απιστούν οι άνδρες, Υπάρχουν περιπτώσεις που σε φαινομενικά τέλειες συμβιώσεις βρίσκουν λόγους για γνωρίσουν νέες συντρόφους μόνιμες η περιστασιακές.

Η ερωτική βαρεμάρα! Ξεκινά συνήθως μετά τους έξι μήνες συμβίωσης και κορυφώνεται στους δώδεκα μήνες και όπως έδειξε η έρευνα αποτελεί την πρώτη αιτία που οδηγεί τον άνδρα στην απιστία… Η βιολογική ερμηνεία της  είναι η πτώση των ανδρογόνων και η άνοδος της ωκυτοκίνης (υπάρχουν έρευνες σε μοντέλα φοιτητών που αποδεικνύουν αυτή τη βιολογική μεταβολή).

Το ανδρογόνο  είναι υπεύθυνο για την επιθυμία και την  ορμή   τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα.

  1. Η γέννηση παιδιών:  Η πατρότητα δημιουργεί αύξηση της ωκυτοκίνης,  της ορμόνης της θαλπωρής και της αγαπητικής σχέσης,  μειώνοντας την ανδρική ορμή που ελέγχεται από τα ανδρογόνα.
  2. Η φιλική σχέση που αποκτά το ζευγάρι, καθώς   «ως γνωστό όπου αγαπάς δεν ποθείς συνήθως», αποτελώντας έτσι την τρίτη αιτία.
  3. Η οικειότητα,  ή αλλιώς η εξοικείωση με το μυστήριο της Αφροδίτης:  ποτέ μια εικόνα καθημερινή δε θα μοιάζει με την θεότητα που κατασκεύασε ο ανδρικός εγκέφαλος σαν ερωμένη.
  4. Η αλλαγή ρόλου της γυναίκας  που από  ελκυστική  ερωμένη  «και  πόθος  όλων των ανδρών»  μεταμορφώνεται   σε μητέρα  και   πιστή σύντροφο, άρα αδιάφορη  για διεκδίκηση. Η κατοχή  του άλλου  θεσμικά και κοινωνικά τον κάνει να αδιαφορεί, ό,τι κατέχω δεν το θέλω ή θέλω αυτό που δεν έχω.
  5. Η καθημερινή  τριβή και σύγκρουση δυο ανθρώπων που συγκατοικούν, ακόμα και για τα πιο  γελοία  πράγματα,  οδηγούν  στο θάνατο  τον μύθο της  ηδονής που πυροδοτεί  τον έρωτα αλλά και τη σεξουαλική ορμή.
  6. Η απομυθοποίηση  του  άνδρα ιππότη, εραστή, προστάτη,  λαμπερού αρσενικού  που σιγά σιγά σβήνει μέσα στη καθημερινή σχέση.
  7. Η βεβαιότητα πως ο άνδρας  όταν  βγαίνει με φίλους  μπορεί  να  είναι  και με ερωμένη άρα  ανταγωνίστρια.
  8. Η κλασική  στάση του αρσενικού  που όταν κατακτήσει την Τροία  ξεχνά την ωραία Ελένη  και  πάει  για άλλα κάστρα.
  9. Η αλλαγή των κοινωνικών  συνθηκών  ο άνδρας  υπάλληλος, πατέρας, εραστής, εξουθενωμένος  οικονομικά,  βιολογικά και  ψυχικά,   ενώ η γυναίκα  μια νικημένη  ερωμένη που την μεταμόρφωσαν οι συνθήκες  από αφέντρα της ανδρικής  επιθυμίας  σε δούλα της οικίας.

Απιστία: Οι λόγοι που οι άνδρες την επιλέγουν

Ο άντρας κατά 99% θα απατήσει έστω και μία φορά στη ζωή του! Ωστόσο, το θέμα, δεν είναι γιατί ο άντρας κερατώνει, αλλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία κερατώνει με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες από τις επίσημες αγαπημένες τους!

1. Ανασφάλεια: Εσείς είστε μία υπέροχη απαστράπτουσα γυναίκα με δουλειά, μόρφωση και φυσικά έναν τεράστιο και πολύ ενδιαφέροντα κοινωνικό κύκλο. Όχι ότι ο καλός σας είναι κατώτερος από εσάς, αλλά εμείς οι γυναίκες γενικά έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε αντικειμενικά πιο άσχημους άντρες μιας και είμαστε όντα εγκεφαλικά.

Είναι μαζί σας γιατί σας θέλει και σας αγαπάει, αλλά τον έχετε ποτέ ρωτήσει όταν ετοιμάζεστε να βγείτε με τη παρέα σας και δη τις φίλες σας που τον περνάνε από σκάνερ, πόσο άγχος μπορεί να νιώθει; Επιπλέον, μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά επειδή η φύση προστάζει ο άντρας να είναι αρχηγός, και επειδή πλέον οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυναμικές και πετυχημένες, πολύ πιθανό να νιώθουν ανασφάλεια και ίσως ζήλεια. Πώς την ξεπερνούν; Με μία πολύ πιο απλή γυναίκα, προφανώς κατώτερη εμφανισιακά η οποία του κάνει όλα τα χατίρια και τον έχει θεό! Μην μας κατηγορήσετε για εμπάθεια γιατί όλες αυτό σκέφτεστε κατά βάθος!

2. Του κάνετε τη ζωή δύσκολη: Πόσες φορές έχουμε πει για κάποια ζευγάρια, ότι αφού πλέον δεν είναι ερωτευμένα και δεν νιώθουν τίποτα παραπάνω ο ένας για τον άλλον από οργή και βαρεμάρα, γιατί απλά δεν χωρίζουν; Κι όμως, όπως καλά γνωρίζετε, το να πάρεις την απόφαση ενός χωρισμού, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν είσαι χρόνια με κάποιον.

Ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω, είτε γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας τους, είτε γιατί έτσι έχουν μάθει από το σπίτι τους, που είναι πραγματικοί κέρβεροι απέναντι στους συντρόφους τους, με αποτέλεσμα να τους πνίγουν! Αν μας ρωτάτε, το σωστό είναι αυτοί από την πλευρά τους να πατήσουν πόδι, αλλά επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, βρίσκουν κάποια άλλη, οποιαδήποτε, όχι τόσο για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές, αλλά-μη γελάσετε-για να βρουν παρηγοριά και έναν ώμο να κλάψουν!

3. Έλλειψη σεξ: Οι άντρες είναι ζώα! Με την καλή πάντα έννοια αλλά είναι. Το σεξ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Μπορεί εσείς λοιπόν να τον έχετε σκυλοβαρεθεί και όταν τον βλέπετε να τον φέρνετε στο μυαλό σας να σκαλίζει την μύτη του και να αερίζεται, αλλά εκείνος, όσο σιχαμένη και αηδιαστική κι αν γίνετε και όσα χρόνια κι αν είστε μαζί, σεξ θα θέλει να σας κάνει γιατί απλά δεν μπορεί αλλιώς! Αν λοιπόν εσείς δεν του κάθεστε ,τότε από την απελπισία του και μόνο, θα πάει με όποια βρει μπροστά του, σας το εγγυόμαστε αυτό! Αν η άλλη, η ασχημούλα ας πούμε, του κάνει και κανά-δυο κόλπα, τότε να ξέρετε ότι το κέρατο δεν θα το φάτε μόνο μία φορά! Πώς θα το καταλάβετε; Όταν απλά σταματήσει να κάνει κινήσεις για να κάνετε σεξ! Όχι δεν το πήρε απόφαση, απλά το βρήκε αλλού!

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *