Νύχια 2022: Τα αγαπημένα nail trend του καλοκαιριού

Ένα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας είναι τα νύχια μας . Πρέπει να ενημερωνόμαστε  για το τι κυριαρχεί στη μόδα στο χώρο του nail art. Τα μεγάλα brands έχουν ήδη λανσάρει τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα νύχια την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022. Από το very peri  μέχρι τα έντονα μεταλλικά και περλέ φινιρίσματα ή το πράσινο της μέντας. Τα 10 πιο cool βερνίκια για να αναδείξεις τα νύχια σου την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.

Τα χρώματα που μπήκαν στην wishlist μας, εκπέμπουν μια αισιοδοξία και αναδεικνύουν την κάθε επιδερμίδα, ενώ ταιριάζουν και με τα καλοκαιρινά color trends της γκαρνταρόμπας μας.

1. Very Peri: Το χρώμα του 2022

Πρόκειται είναι μια μίξη μπλε με κόκκινους υποτόνους, κατάλληλη για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ψυχρούς τόνους. Το χρησιμοποιούμε για γαλλικό μανικιούρ είτε για nail art, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

2. Μεταλλικά νύχια

Τα μεταλλικά νύχια θα είναι ένα από τα trends για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.. Η Dua Lipa τα αγαπάει. Πράσινο φως λοιπόν σε χρυσό, ασήμι και ροζ χρυσό! Οι πασαρέλες το είχαν υιοθετήσει σε όλες τις επιδείξεις.

3. Περλέ φινίρισμα

Κολιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσες και κλιπ μαλλιών: οι πέρλες είναι μια από τις μεγάλες τάσεις του 2022. Τα μαργαριταρένια βερνίκια θα είναι λοιπόν ότι πρέπει για την φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Από το απαλό ροζ στο λευκό γαλακτερό, είναι το κατεξοχήν ρομαντικό μανικιούρ.

4. Πράσινο της μέντας

Μια άλλη απόχρωση που δεν θα λείψει στα νύχια μας την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022 είναι αυτή του πράσινου.  Υπάρχει μια τάση προς τη μέντα. Μια απόχρωση που δείχνει απλά τέλεια σε μαυρισμένο δέρμα και σκούρες επιδερμίδες.

5. Caramel nude

Τα nude νύχια συνεχίζουν να καθορίζουν τις τάσεις. Αλλά για φέτος, το nude σε καραμελένιες αποχρώσεις έχει την τιμητική του. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

6. Blue μανικιούρ

Μπορεί σαν χρώμα να έχει κάπως ξεχαστεί, αλλά φέτος είναι ξανά στο προσκήνιο και την ερχόμενη σεζόν θα το δούμε σε όλες του τις αποχρώσεις. Από παστέλ μέχρι μπλε ελεκτρίκ και midnight blue… Η επιλογή είναι δική σου!

7. Πορτοκαλί τόνοι

Τα πορτοκαλί-κόκκινα βερνίκια που θυμίζουν πολύ τα χρώματα του καλοκαιριού θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Από όλες τις αποχρώσεις, το κοραλλί θα είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές, ιδανικό για να αναδείξει το μαύρισμά σου!

8. Κίτρινα βερνίκια

Λαμπερό και ζωντανό, το κίτρινο είναι το κατεξοχήν χρώμα της άνοιξης γιατί θυμίζει τον ήλιο και μεταφέρει όλη την ανάλαφρη διάθεση της εποχής. Οι ζωηρές αποχρώσεις του στα νύχια μας είναι η το energy boost που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή.

9. Ροζ νύχια

Τα παστέλ νύχια είναι ένα κλασικό trend της εποχής. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι το ροζ στην πιο ντελικάτη και ρομαντική εκδοχή του, για ένα μινιμαλιστικό, διακριτικό και σικάτο μανικιούρ. Επιβάλλεται να το δοκιμάσεις.

10. Απαλό λευκό

Ανάμεσα στα trendy χρώματα για τα φετινά μανικιούρ είναι το απαλό λευκό. Διακριτικό, classy και απλό, δίνει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, πολύ διαφορετική από το έντονο λευκό που έχουμε δει μέχρι τώρα. Αν ο στόχος είναι να τονίσεις το μαυρισμένο σου δέρμα, το άσπρο είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *