Τα 13 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία σύμφωνα με το Tripadvisor

Το Tripadvisor, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κριτικών σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ετήσιων βραβείων Travelers’ Choice . Αυτά τα βραβεία αναγνωρίζουν τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, με βάση τις αξιολογήσεις και τις κριτικές των ταξιδιωτών.

Η Ελλάδα, γνωστή για την εκπληκτική ομορφιά της και την φιλοξενία της, είχε 13 ξενοδοχεία που κατέλαβαν την κορυφαία θέση στις διάφορες κατηγορίες των βραβείων Travelers’ Choice. Αυτά τα ξενοδοχεία ξεχώρισαν για την αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση, τις υπέροχες παροχές και την πολυτέλεια που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Tα ξενοδοχεία Ιkos μονοπώλησαν τα βραβεία 

Το Ikos Dassia στην Κέρκυρα και το Ikos Aria στην Κω, βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο, στις θέσεις 8 και 15 αντίστοιχα, ενώ στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή κατάταξη, εντοπίζονται στις θέσεις 3 και 6, ενώ στην 11η θέση εμφανίζεται και το Ikos Olivia.


Στην κατηγορία των καλύτερων All-Inclusive ξενοδοχείων, δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο αναδεικνύεται το Ikos Dassia, έκτο το Ikos Aria, δωδέκατο το Ikos Olivia και δέκατο έκτο το Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά. Στην ίδια κατηγορία, καλύτερο στην Ευρώπη για το 2023 αναδεικνύεται το Ikos Dassia και ακολουθούν στην 5η θέση το Ikos Aria, στην έκτη θέση το Ikos Olivia, στην έβδομη το Ikos Oceania, στη δέκατη τέταρτη το Cactus Royal Spa & Resort στην Κρήτη και στην δέκατη ένατη το Porto Bello Royal στην Κω.

Tα ξενοδοχεία Ιkos μονοπώλησαν και τα βραβεία στην κατηγορία πολυτελείας, με το Ikos Dassia και το Ikos Aria να βρίσκονται στην 3η και 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης αλλά και στην 1η και τέταρτη θέση της αντίστοιχης ευρωπαϊκής. Επιπλέον, το Ikos Olivia βρέθηκε στην 11η θέση των καλύτερων πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Ξενοδοχείο Aegon Mykonos, Μύκονος: Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο με την μοναδική αρχιτεκτονική του και την απίστευτη θέα στη θάλασσα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πολυτέλειας”.

Ξενοδοχείο Canaves Oia, Σαντορίνη: Με τις θερμές αποχρώσεις και την παραδοσιακή αισθητική του, αυτό το ξενοδοχείο στη γνωστή πόλη της Οίας ξεχώρισε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη μοναδική θέα στο ηφαίστειο και το Αιγαίο.

Τα 13 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία του 2023 σύμφωνα με το Tripadvisor

Ξενοδοχείο Grace Santorini, Σαντορίνη: Με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτέλεια και ηρεμία. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις ιδιωτικές εξωτερικές πισίνες και την απίστευτη θέα στην καλντέρα του νησιού.

Ξενοδοχείο Costa Navarino, Πελοπόννησος: Αυτό το θέρετρο στην Καλαμάτα προσφέρει υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις και εκπληκτικές παροχές. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γήπεδα γκολφ, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας και πολλές ακτές με γαλαζοπράσινα νερά.

Ξενοδοχείο Elounda Beach, Κρήτη: Αυτό το πολυτελ ές ξενοδοχείο στην περιοχή Ελούντα της Κρήτης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε έναν παραδεισένιο τοπίο. Με πολλές πισίνες, εκλεκτά εστιατόρια και πολυτελείς σουίτες με θέα στη θάλασσα, αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για αξέχαστες διακοπές.

Ξενοδοχείο Domes of Elounda, Κρήτη: Το Domes of Elounda εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική του, τις ιδιωτικές πισίνες και τις πολυτελείς βίλες με θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν επίσης υπηρεσίες πολυτελείας, όπως spa και εξαιρετικά εστιατόρια.

Ξενοδοχείο Santa Marina, Μύκονος: Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο προσφέρει μια μοναδική συνδυασμένη εμπειρία παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ. Με εξαιρετικές παροχές, ιδιωτικές πισίνες και παραλίες, το Santa Marina κέρδισε την εκτίμηση των ταξιδιωτών.

Ξενοδοχείο Amanzoe, Πελοπόννησος: Αυτό το πολυτελές θέρετρο στην περιοχή Πόρτο Χέλι της Πελοποννήσου προσφέρει εκπληκτικές πανοραμικές θέας στο Αργοσαρωνικό Πέλαγος. Με εκλεκτή αρχιτεκτονική, ευρύχωρες βίλες με ιδιωτικές πισίνες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το Amanzoe ξεχωρίζει ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ξενοδοχείο Mystique, Σαντορίνη: Με την εκπληκτική του τοποθεσία στην καλντέρα της Σαντορίνης, το Mystique προσφέρει στους επισκέπτες του αξέχαστες στιγμές. Τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες του, με τις ιδιωτικές τους πισίνες και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και χαλάρωσης.

Ξενοδοχείο Porto Zante Villas and Spa, Ζάκυνθος: Αυτό το πολυτελές θέρετρο στην πανέμορφη παραλία της Πορτο Ζάντε προσφέρει πολυτέλεια και ιδιωτικότητα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν πανέμορφες βίλες με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, υπηρεσίες πεντακάθαρου spa και εκλεκτή γαστρονομία.

Ξενοδοχείο Eagles Palace, Χαλκιδική: Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Με προνομιακή τοποθεσία δίπλα στην παραλία, το Eagles Palace προσφέρει κομψά δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, εκλεκτές επιλογές εστίασης και ποικίλες ευεξίας παροχές.

Ξενοδοχείο Grace Santorini, Σαντορίνη: Αποτελώντας ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Σαντορίνης, το Grace Santorini προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Με απίστευτη θέα στην καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος, το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελή δωμάτια, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *