Crop top: Πως να φορεθεί σωστά το καλοκαίρι

Tο crop top είναι το καθιερωμένο καλοκαιρινό top, αέρινο και άνετο βρίσκεται πολύ ψηλά στις επιλογές μας όταν θέλουμε να είμαστε στιλάτες τις ζεστές μέρες και όχι μόνο. Τις τελευταίες σεζόν το crop top δεν είναι μόνο ένα casual top αλλά έχει κερδίσει μία θέση στα chic look που κάνουμε. Ανάλογα το ύφος του αλλά και το ύφασμα του μπορείς να έχεις μία stylish εμφάνιση επιλέγοντας το σωστό crop top.

 Πάμε γραφείο

Είναι δευτέρα και θες να βρεις το ντύσιμο για το γραφείο σου, είναι επίσης καλοκαίρι και κάνει ζέστη τι φοράς;To crop top συνδυασμένο με μία ωραία midi φούστα θα σου δώσει ένα τέλειο summer office σύνολο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Διάλεξε ένα με σταθερό ύφασμα όχι πολύ κοντό και απέφυγε το λευκό χρώμα.

 Ψηλόμεσο παντελόνι

Σίγουρα είναι το top που αγαπάς να συνδυάζεις με τα ψηλόμεσα παντελόνια σου, για μία πιο ξεχωριστή εμφάνιση διάλεξε λευκό crop top μάζεψε τα μαλλιά σου και φόρεσε higheels σε nude απόχρωση για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 Καλεσμένη σε γάμο

Από τα βασικά ζητήματα επίσης του καλοκαιρινού styling: τι φοράω καλεσμένη σε γάμο. Λοιπόν εδώ μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο crop top να του συνδυάσεις με μία full skirt και να έχεις ένα τέλειο look σαν καλεσμένη. Αν η φούστα σου έχει prints επέλεξε ένα μονόχρωμο top, και color αξεσουάρ για stylish αποτέλεσμα.

Πάμε παραλία

Εδώ το ύφος του crop αλλάζει το θέλουμε λίγο πιο αέρινο και ίσως λίγο πιο ρομαντικό για να έχουμε ένα beach look. Συνδύασε το με τα jean shorts σου με παντελόνια σε pyzama style και δημιούργησε look παραλίας για πολλά…like!

 Μaxi φούστα

Με τις αγαπημένες μας maxi φούστες το crop top είναι η τέλεια επιλογή, αν η φούστα σου έχει πιο glam ύφος συνδύασε την με ένα t-shirt crop top και δώσε έτσι σε μία glam φούστα ένα urban styling αλλά και σε σένα την δυνατότητα να φοράς πολλά ρούχα περισσότερες φορές.

 Cargo pants

Τα cargo pants έκαναν δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι και εσύ που ακολουθείς τις τάσεις το έχεις σίγουρα ήδη υιοθετήσει και τώρα ήρθε η ώρα που θα τα συνδυάσεις με τα crop top σου. Διάλεξε ένα crop σε minimal γραμμή για το cargo παντελόνι σου και έχεις ένα σύνολο για όλη την ημέρα. Το πρωί θα το φορέσεις με τα sneakers σου ενώ το βράδυ μεταμορφώνεις όλο το σύνολο αν φορέσεις πέδιλα.

 Κουστούμι

Πλέον οι φορές που θα επιλέξεις ένα κουστούμι είναι λίγες παρόλα αυτά το crop top είναι ιδανικό για ένα masculine look και δίνει αυτή την θηλυκή λεπτομέρεια που θα κάνει update ακόμη και ένα βαρετό κουστούμι. Αγαπημένη επιλογή της Εmrata.

 Με την σωστή φούστα

Εδώ αν θες να συνδυάσεις το crop top με μία maxi ή midi φούστα θα πρέπει να επιλέξεις μία με πιέτες ή full skirt γραμμή για πιο safe αποτέλεσμα, αφού το tiny σχήμα του crop top ταιριάζει ιδανικά με bottom κομμάτια που έχουν όγκο. Αποφεύγεις να το φοράς μέσα στην πόλη mini ή midi φούστες σε στενή γραμμή.

 Resort look

Για μία εμφάνιση που θυμίζει resort διάλεξε ένα πουά crop top που δένει μπροστά και συνδύασε το με το jean σου λευκό ή μπλε δημιουργώντας εύκολα ένα τέλειο σύνολο για τις διακοπές σου ή και την πόλη. Σέταρε το με flat πέδιλα ή σανδάλια και μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Κιμονό

Με το άερινο εξωτικό κιμονό φαντάζει το ιδανικο top από μέσα. Στις διακοπές σου ή στα city look που θα συνδυάσεις αυτό το asian πανωφόρι διάλεξε ένα crop top και δημιούργησε το τέλειο σύνολο.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *