Εταιρεία
Οινοποιείο Ευφροσύνη: Μια κληρονομιά αμπελουργίας και βραβευμένων κρασιών
Γεννημένο από την αγάπη για την γη και την παράδοση, το Οινοποιείο Ευφροσύνη άνοιξε τις πύλες του το 2004, σηματοδοτώντας την κορύφωση ενός ονείρου που καλλιεργήθηκε για γενιές.
Ξεκινώντας το 1999 με την αναμπέλωση των οικογενειακών χωραφιών, οι ιδρυτές του οινοποιείου έθεσαν ως στόχο την αναβίωση της αμπελουργικής παράδοσης της περιοχής, συνδυάζοντας την εμπειρία των προγόνων με την τεχνογνωσία και την αφοσίωση.
Συνεργαζόμενοι με έμπειρους επιστήμονες, η ομάδα της Ευφροσύνης δημιούργησε τα πρώτα της κρασιά, τα οποία γρήγορα ξεχώρισαν και απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Σήμερα, το οινοποιείο καλλιεργεί με βιολογικές μεθόδους μια ποικιλία από τοπικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών, αντανακλώντας το πλούσιο terroir της περιοχής.
Βιδιανό, Malvasia di Candia, Ασύρτικο, Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Cabernet Sauvignon, Syrah και Chardonnay συνθέτουν μια παλέτα γεύσεων και αρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία.
Κάθε φιάλη κρασιού Ευφροσύνη αποτελεί ένα ταξίδι στην παράδοση, την αριστεία και την αγάπη για την τέχνη της οινοποιίας.
Επισκεφθείτε το οινοποιείο και αφεθείτε σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.