Αναψυκτικά Νέκταρ, Σέρρες

Τηλ. 2321059104

Εταιρεία

Η επιχείρησή μας στις Σέρρες ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο αναψυκτικών. Παράγουμε ελληνικά αναψυκτικά με την επωνυμία Nektar με υψηλή ποιότητα στη γεύση τους, ενώ ως βιομηχανία ξεχωρίζουμε για την πρωτοποριακή αισθητική μας και τις καινοτόμες ιδέες μας.

Τα αναψυκτικά μας κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και θα τα βρείτε σε 10 απολαυστικές γεύσεις- πορτοκάλι, λεμόνι, βύσσινο, μήλο, cola, γκαζόζα, τόνικ, σόδα, τσάι λεμόνι, τσάι μάγκο καρπούζι, τσάι φρούτα δάσους και τσάι ροδάκινο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας, της ασφάλειας και της υγιεινής των προιόντων μας. 

Στοιχεία

1ο Χλμ. Σερρών Νιγρίτας
62100
Σέρρες
Τ. 2321059104 , 2321059489

http://www.nektar.gr/

   

Κατηγορίες

Tags

Σέρρεςστις ΣέρρεςΑναψυκτικάΝέκταρ1ο Χλμ. Σερρών Νιγρίτας23210591042321059489Βιομηχανία αναψυκτικών στις Σέρρεςαναψυκτικά Σέρρεςπορτοκαλάδα Σέρρεςλεμονάδα Σέρρεςβυσσινάδα Σέρρεςγκαζόζα Σέρρεςσόδα Σέρρεςτόνικ Σέρρεςcola Σέρρεςτσάι μήλο Σέρρεςτσάι ροδάκινο Σέρρεςτσάι λεμόνι Σέρρεςτσάι μάγκο καρπούζι Σέρρεςτσάι φρούτα δάσους Σέρρες

Φόρμα επικοινωνίας