Εταιρεία
Το κρέας έχει το δικό του χώρο στην Θεσσαλονίκη. Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε φρέσκα ελληνικά κρέατα, ζουμερά μπιφτέκια , κοτόπουλα και τηγανιές αλλά και ότι τραβάει η όρεξη σας για το τραπέζι σας.
Το 1970 ο Δήμος Σκευαράκης άνοιξε το κρεοπωλείο "Μάκης", ξεκινώντας μια μεγάλη παράδοση στο φρέσκο κρέας. Συνεχίζουμε ως σήμερα με νέες τεχνικές ωρίμανσης με εξειδικευμένες κοπές και φυσικά πάντα με την ποιότητα που σας έχουμε συνηθίσει. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα για να συνοδεύσετε το κρέας σας και να κάνετε ακόμη πιο νόστιμες τις δημιουργίες σας.
Photo Gallery








