Εταιρεία
Η επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη ασχολείται με την διοργάνωση εκδηλώσεων. Στον πολυχώρο μας μορείτε μαζί με την οικογένεια ή την παρέα σας να απολαύσετε μια πληθώρα από δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα, μπορείτε να επισκεφτείτε τις συλλογές του λαογραφικου μας μουσείου, να ψυχαγωγηθείτε στο θέατρο μας, να αθληθείτε στα γήπεδα 5Χ5 και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, ή να απολαύσετε γευστικά πιάτα στην παραδοσιακή ταβέρνα μας " Ο κήπος του Ζορμπά". Το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τη δική σας ονειρεμένη δεξίωση.
Σας παρέχουμε: διοργάνωση εκδηλώσεων, γάμοι βαπτίσεις, λαογραφικό μουσείο, θέατρο, πισίνες, παιδότοπος, γήπεδα 5Χ5, beach volley, γήπεδο τένις.
Photo Gallery

















Στοιχεία
20ο χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών, Καρδία
57500
Θεσσαλονίκη
Τ. 2392071444
, 2392071711