Νέκταρ

Αναψυκτικά

Εδώ και 85 χρόνια στην Ελληνική Βιομηχανία Αναψυκτικών Nektar Κουρτίδης έχουμε χτίσει μαζί σας μία σχέση εμπιστοσύνης.

 

Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε απλόχερα τα προϊόντα Νεκταρ όπως ακριβώς τα έχετε αγαπήσει.

 

Στη Nektar Κουρτίδης προσφέρουμε άριστη ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

Η προέλευση των α' υλών μας και η εταιρική συνεργασία με τους προμηθευτές μας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς.

 

Η τοπικότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο διότι  μόνο έτσι μπορούμε να χτίσουμε στενές συνεργασίες, αποτελέσματα και χαμόγελα στους καταναλωτές.

 

Οι αυστηροί έλεγχοι εγγυώνται τα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.Χάρη στις υψηλές προδιαγραφές και την διαχείριση ποιότητας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας κάθε ημέρα. 

 

Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή να προσφέρουμε προϊόντα μοναδικής απόλαυσης!

Νέα

Χρυσό Μετάλλιο στα Αιωνόβια Brands
Χρυσό Μετάλλιο στα Αιωνόβια Brands
Χρυσή διάκριση για τα αναψυκτικά Νέκταρ Κουρτίδη, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αιωνόβια Brands-Τα αγαπημένα Όλων μας» για τις γνωστές και αγαπημένες μάρκες προϊόντων, που εμπιστεύονται οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και δεκαετίες.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων), καθώς και άλλων φορέων.

Η Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών καταγράφει ιστορικά από το 1872 τα περισσότερα brands με συνεχή καταξίωση στον Ελληνικό χώρο και στο εξωτερικό.

 

Άρθρα

3 Χρυσά Βραβεία στα iTQi Superior Taste Awards! |


Με σημαντικές βραβεύσεις επιστρέψαμε από τα διεθνώς αναγνωρισμένα iTQi Superior Taste Awards!


Η πορτοκαλάδα, η λεμονάδα και η μηλάδα Νέκταρ Κουρτίδη, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον φετινό διαγωνισμό, λαμβάνοντας χρυσά αστέρια ποιότητας.

Τα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, με την μέθοδο τυφλής δοκιμής αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. 

Ο διαγωνισμός υπέβαλε σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, χωρίς να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία.

Το iTQi διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε φυσικο-χημικές αναλύσεις με διαπιστευμένα εργαστήρια προκειμένου να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά σωστά και θα είναι στην ίδια υψηλή ποιότητα όταν θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είναι κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, το iTQi ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.