Μαλίνης

Εξοπλισμός συνεργείων αυτοκινήτων βουλκανιζατέρ

Η Θ. ΜΑΛΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συγκέντρωσε όλες τις μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς στο χώρο των μηχανημάτων εξοπλισμού και συνεργείων αυτοκινήτων και βουλκανιζατέρ.
Η ιδιότητά μας ως Επίσημου Εισαγωγέα και διανομέα των μεγαλύτερων εργοστασίων της Ευρώπης (faip, cemb, cartec, Werther, tecnomotor, comec, emanuel, gedore, spin, ecotecnics, omcn) μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε όλους εσάς τους επαγγελματίες του χώρου, ξεχωριστά μηχανήματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με άψογο service.
Παράλληλα το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών της εταιρείας μας σας προσφέρει εγγυημένο και άμεσο service σε όλη την Ελλάδα.
Προσφορές

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ Κ10N CEMB 1200€

Νέα

ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ TPM-02
ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ TPM-02
ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ TPMS: Απο 1η Νοεμβρίου του 2014 όλα τα καινούργια οχήματα πρέπει να εξοπλίζονται με TPMS αισθητήρες, που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την πίεση των ελαστικών. Η Tecnomotor προσφέρει τη λύση με το TPM-02 TECNOMOTOR, το όργανο που είναι απαραίτητο για την ανάγνωση της πίεσης των αισθητήρων TPM και τον επαναπρογραμματισμό/έλεγχο των αισθητήρων γενικής χρήσης. Κατασκευατής: TECNOMOTOR Μοντέλο: TPM-02