Prima Dictio Τηλεγραμματεία

Τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες

 

Η εταιρεία μας  έχει ως στόχο την παροχή τηλεγραμματειακής και γραμματειακής υποστήριξης. Η γραμματεία μας σας εξυπηρετεί  24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο καθώς ρυθμίζει τα ραντεβού σας και βάζει τέλος στις απώλειες κλήσεων πελατών σας, παρέχει πληροφορίες οι οποίες έρχονται στα χέρια σας άμεσα και οργανωμένα με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε (φαξ-e-mail, sms, τηλεφωνικά), απαντά στις ερωτήσεις των πελατών σας, κρατάει μηνύματα και σας συνδέει με αυτούς που επιθυμείτε να μιλήσετε.

Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας, μέσω της άμεσης και επαγγελματικής εξυπηρέτησης των δικών σας πελατών. Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε με όποιον τρόπο ή συνδυασμό επιλέξετε, οποιαδήποτε στιγμή και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Παροχές της επιχείρησής μας : ευέλικτη προσωπική γραμματεία, oργάνωση των επαφών σας, απεγκλώβιση του κινητού σας, ελευθερία της γραμμής σας για επείγοντα περιστατικά, σωστή εξυπηρέτηση των πελατών σας, χαμηλό κόστος, διαχείριση των κλήσεων σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

 

 

Προσφορές

Γραμματέας Αρχική Τιμή από 70€
διαχείριση εισερχομένων - εξερχόμενων κλήσεων