Παπανδρέου Ιατρικές Υπηρεσίες

Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο

Εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των διαγνωστικών εξετάσεων, με δύο πλήρως εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και αποτελούμε έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Το πρώτο διαγνωστικό κέντρο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Πατησίων 49, απέναντι από το Πολυτεχνείο. Το 2019 για την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών των εξεταζομένων μας αναπτύξαμε μια νέα, σύγχρονη διαγνωστική μονάδα στα Άνω Πατήσια, κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ, στην οδό Πατησίων 345. 

Λειτουργούμε καθημερινά από τις 6.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 06.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι, ενώ το ανεπτυγμένο δίκτυο συγκοινωνίας που εξυπηρετεί το κέντρο της Αθήνας (λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, μετρό), επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση των εξεταζόμενων. Η παράδοση των αποτελεσμάτων για τις περισσότερες εξετάσεις γίνεται αυθημερόν και μπορούν να αποσταλούν με email ή να τα αναζητήσει ο εξεταζόμενος στον ψηφιακό ιατρικό του φάκελο.

Προσηλωμένοι σταθερά στις αξίες μας: «Αξιόπιστη Διάγνωση - Σεβασμός στον Άνθρωπο», αποστολή μας είναι να παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε κάθε εξεταζόμενο και όραμα μας να συμβάλλουμε με το έργο μας στην βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής κάθε συνανθρώπου μας.

Οι εξειδικευμένοι & έμπειροι ιατροί μας, οι άριστα καταρτισμένοι τεχνολόγοι μας και το άρτια εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό μας διασφαλίζουν την αξιοπιστία των διαγνωστικών αποτελεσμάτων.

Καθημερινά εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και διαδικασίες ολικής ποιότητας κατά την παροχή των υπηρεσιών μας.

Φροντίζουμε να  υιοθετούμε νέες ιατρικές πρακτικές και να εισάγουμε νέες τεχνολογίες, επενδύοντας διαρκώς σε  σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διευρύνοντας την γκάμα των διαγνωστικών εξετάσεων.   

Στα διαγνωστικά κέντρα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα όποια διαγνωστική εξέταση χρειάζεστε, όπως: Μαγνητική Τομογραφία, Αξονική Τομογραφία, Ψηφιακή Ακτινογραφία, Ψηφιακή Μαστογραφία -Τομοσύνθεση, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Λιπομέτρηση, Ψηφιακή Πανοραμική -Κεφαλομετρική, Dental Scan - CBCT, Τriplex αγγείων, Έγχρωμο υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας, Απλό υπερηχογράφημα oργάνων σώματος, υπερηχογράφημα  μυοσκελετικού συστήματος, Υπερηχογραφικά καθοδηγούμενη  βιοψία, Ελαστογραφία, Σπινθηρογραφήματα καρδιάς, οστών κ.α. Triplex καρδιάς, Stress Echo & Stress Contrast Echo,Test κόπωσης, ΗΚΓ- Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Ηοlter ρυθμού και πιέσεως, Test PAP, Thin Prep, Kυτταρολογική ούρων, πτυέλων κ.α. και όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις, προγράμματα προληπτικού ελέγχου-Check up, γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση.

 

 

 

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της εποχής, λόγω της πανδημίας COVID-19, έχουμε δημιουργήσει ανεξάρτητους χώρους ειδικά διαμορφωμένους ,όπου μπορείτε άμεσα, με ασφάλεια και αξιόπιστα αποτελέσματα να πραγματοποιήσετε τα test για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

 

 

 

Διαθέτουμε σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία: ΕΟΠΥΥ, ΕΥΔΑΠ, ΕΔΟΕΑΠ, ΤΥΠΕΤ, Τράπεζα της Ελλάδας, ΤΑΠΕΠΑ, ΥΕΘΑ Στρατού, Αεροπορίας, Λιμενικού, Ναυτικού.

 

 

 

Η αξιόπιστη διάγνωση και η ποιοτική εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες. Με χαμόγελο, ταχύτητα, ευγένεια και προθυμία παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε συνάνθρωπο μας και συνδράμουμε αξιόπιστα το έργο του θεράποντα ιατρού!