Autocover

Βιοτεχνία καλυμμάτων αυτοκινήτων

Καλύμματα Αυτοκινήτου AUTOCOVER

Η Autocover ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές εταιρίες κατασκευής και αλλαγής καλυμμάτων αυτοκινήτου στη χώρα, με τεχνογνωσία δυο γενιών και ιστορία 45 χρόνων.

Οι πρώτοι έμπειροι τεχνίτες της Autocover ξεκίνησαν κατασκευάζοντας ψάθινα καλύμματα και μαξιλαράκια για τα καθίσματα αυτοκινήτου, όταν στη Μακεδονία κυκλοφορούσαν, ακόμα, ελάχιστα αυτοκίνητα. Όσο νέα μοντέλα έφταναν στην χώρα, τόσο οι ανάγκες μεγάλωναν. Πέντε χρόνια αργότερα, δημιουργήθηκε το ραφείο στο οποίο ράφτρες σχεδίαζαν, έκοβαν και έραβαν κατά παραγγελία καλύμματα και πατάκια αυτοκινήτου για παραγγελίες σε όλα τα Βαλκάνια. Στις αρχές του ’00, η εταιρία έφτασε να τοποθετεί καλύμματα καθισμάτων για εώς και 11 αυτοκίνητα την ημέρα. Την ίδια περίοδο, μετά από απαίτηση των πελατών της, ξεκίνησε η αντικατάσταση ουρανού αυτοκινήτου, στην οποία πλέον έχει αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία.

Σήμερα, η Autocover έχει σταθερό πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, με συνεργάτες σε μεγάλες πόλεις όπως Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Αθήνα,  Βόλος, Λάρισα και σε νησιά όπως Σάμος, Λήμνος, Μύκονος και Σαντορίνη . Η πολυετής εμπειρία τεχνιτών και ραφτών αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται σταθερά από το 1978. Η κστασκευή και τοποθέτηση των καλυμμάτων γίνεται με συγκεκριμένο πατρόν ανά αυτοκίνητο και ακολουθείται πιστά η γραμμή του κατασκευαστή. Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται προγραμματισμένα και κατά την οποία διατηρείται άθικτη η ταπετσαρία των καθισμάτων του αυτοκινήτου, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργικότητα τους  [isofix, airbags κλπ]. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, άοσμα και αντιαλλεργικά.

Άλλα προϊόντα & υπηρεσίες

Καλύμματα ταμπλό για τους περισσότερους τύπους οχημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, αποκλειστικά στο κατάστημα.

Πατάκια κατά παραγγελία σε διάφορες ποιότητες μοκέτας και pvc.

Πλήρης αντικατάσταση ταπετσαρίας του ουρανού αυτοκινήτου, με ή χωρίς ηλιοροφή.

Αντικατάσταση σε πλαϊνά μέρη πόρτας, αποκλειστικά στο κατάστημα. 

Αλλαγή σαλονιού αυτοκινήτου - τοποθέτηση καλυμμάτων αυτοκινήτου. 

Νέα

Autocover & Allianz
Autocover & Allianz
Αποκλειστική συνεργασία με την ασφαλιστική Allianz.

Η Autocover ως αποκλειστικός συνεργάτης της Allianz και του καταστήματος Βορείου Ελλάδος εξασφαλίζει ένα ειδικά διαμορφωμένο, προνομιακό τιμολόγιο ασφάλισης αυτοκινήτου για τους πελάτες της, με έως και 30% έκπτωση και μοναδική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο!

Με τεχνογνωσία 40 χρόνων και πιστοποιημένα υλικά ανώτερης ποιότητας σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για το όχημά σας. Παρέχουμε online εξυπηρέτηση και διατηρούμε τις τιμές μας σε ανταγωνιστικά επίπεδα.