Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Παραδοσιακός ξενώνας στην Αγιά Archontiko Soulioti

Archontiko Soulioti

Παραδοσιακός ξενώνας

Στο μαγευτικό ανέγγιχτο από τον τουρισμό χωριό Μεταξοχώρι, το χωριό των καλλιτεχνών, υπάρχει ένα υπέροχο κτίριο του 19ου αιώνα που διατηρείται και λειτουργεί ως Αρχοντικό Σουλιώτη. Αυτό το κτίριο έχει μετατραπεί σε έναν υπέροχο ξενώνα που δίνει έμφαση στην αισθητική και την άνεση των πελατών του.

Στο κυρίως κτίριο υπάρχουν έξι δωμάτια, ενώ στο ισόγειο υπάρχει ένας χώρος καθιστικού με τζάκι και μια junior σουίτα στο παλιό Ντάμι.

Προσφέρουμε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στους πελάτες μας και παρέχουμε διάφορες δραστηριότητες. Μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσιες εκδρομές, να λάβετε μαθήματα κεραμικής και ψηφιδωτών, να παρακολουθήσετε μάθημα με γεύμα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, να περάσετε ιστορικές ξεναγήσεις, να κάνετε κανό στο δέλτα του Πηνειού, canyoning στο φαράγγι Καλυψώ, rafting στον Πηνειό, trekking στο Πολυδέντρι, Κίσσαβο, μονοπάτι Μεγάλου Αλεξάνδρου, Μελιβοία, Όλυμπο, καθώς και να απολαύσετε περιπάτους στα γραφικά σοκάκια του χωριού.

Νέα

ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ
ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ