Konstantina

Κομμωτήριο

Καλωσορίσατε στο κομμωτήριο Konstantina στην καρδιά της Γλυφάδας! Είμαστε περήφανοι για την ποιοτική εξυπηρέτηση που παρέχουμε και την επαγγελματική ομάδα κομμωτών που δημιουργεί υπέροχα αποτελέσματα για το προσωπικό σας στυλ.

Υπηρεσίες μας:

Κούρεμα για Άνδρες: Ανεξάρτητα από το στυλ που επιθυμείτε, οι έμπειροι κομμωτές μας θα δημιουργήσουν ένα κούρεμα που θα σας αναδείξει και θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και αυθόρμητα.

Κούρεμα για Παιδιά: Οι μικροι μας πελάτες είναι εξίσου σημαντικοί! Οι φιλικοί μας κομμωτές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν το κούρεμα των παιδιών σας μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία.

Γυναικείο Κούρεμα: Ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα εξατομικευμένο κούρεμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση.

Βραδινά Χτενίσματα: Ετοιμάζεστε για ένα βραδινό γεγονός; Εμπιστευτείτε μας για το χτένισμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα σας χαρίσει ένα κομψό και λαμπερό look.

Νυφικά Χτενίσματα: Η μέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να είστε αναπαυτικά όμορφη με ένα εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα που θα μείνει αξέχαστο.

 

Προσφορές


βαφη ριζα 18 ανταυγειεσ απο 19 κουρεμα γυναικειο 15 κουρεμα αντρικο 10 θεραπεια ΒΟΤΟΧ 17