Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο στην Αργυρούπολη

Ο Χορός των γεύσεων

Ταβέρνα Μεζεδοπωλείο

Στο μεζεδοπωλείο μας στην Αργυρούπολη μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτούς και νόστιμους μεζέδες της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Σε έναν μοντέρνο και φωτεινό χώρο, με κομψή και λιτή διακόσμηση που συνδυάζει υπέροχα το παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο design, θα απολαύσετε παραδοσιακά εδέσματα από τον έμπειρο σεφ μας.

Δοκιμάστε εκπληκτικό τυλιχτάρι βολιώτικο, κεφτεδάκια κοζανίτικα, τυρόπιτα κανταϊφιού πολίτικη, παστουρμαδοκεφτέδες, πανσετάκια και χωριάτικα λουκάνικα στα κάρβουνα, ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι, λιαστή ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης, γαρίδες σαγανάκι και καλαμαράκια τηγανητά, ζυμαρικά και για το τέλος κορμό σοκολάτας. Συνοδεύστε με καλό κρασί, ούζο και τσίπουρο και απολαύστε το πιο πλούσιο παραδοσιακό γεύμα. 

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας ακούγοντας ζωντανή μουσική.