Καλημέρη

Βιβλιοπωλείο

Το βιβλιοπωλείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που φροντίζει τις ανάγκες μαθητών, καθηγητών και γονέων τα τελευταία 7 χρόνια. Βρισκόμαστε στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 120 (πλησίον του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου ΑΥΓΟΥΛΕΑ - ΛΙΝΑΡΔATΟΥ) και θα μας βρείτε ανοιχτά Δευτ.-Τετ. - Σαβ. 09:00-15:00 και Τρι.-Πεμ.-Παρ. 09:00-15:00 & 17:30-21:00.

Σε μας ενδεικτικά θα βρείτε: Σχολικά είδη, ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, σφραγίδες, fax, πλαστικοποιήσεις, βιβλιοδεσίες, είδη χειροτεχνίας, είδη ζωγραφικής, είδη γραφείου,  ευχετήριες κάρτες, λογιστικά έντυπα, παιδικά παραμύθια, λογοτεχνικά βιβλία και όλη τη γραφική ύλη.

Υπεύθυνη καταστήματος: Εύα Καλημέρη

Προσφορές

-0%
Γαλλικά Τετράδια (γαλλικού τύπου) | Βιβλιοπωλείο Καλημέρη
Τετράδια γαλλικής καλλιγραφίας στο Περιστέρι!
Αρχ. τιμή: 3,00€ Τελ. τιμή: 3,00€
Νέα

Νέος Βιβλιοδιαγωνισμός 06-14/07/17
Νέος Βιβλιοδιαγωνισμός 06-14/07/17
Λάβετε μέρος στην κλήρωση για δύο τεμάχια του κλασικού παραμυθιού του Jean-Jacques Sempé "Ο Μαρσελέν που κοκκινίζει" με τρία απλά βήματα.
Λάβετε μέρος στην κλήρωση για δύο τεμάχια του κλασικού παραμυθιού του Jean-Jacques Sempé "Ο Μαρσελέν που κοκκινίζει" με τρία απλά βήματα.πώς συμμετέχετε:1) κάνετε Like τη σελίδα του Μελετώντας https://www.facebook.com/meletontas/ 2) κάνετε Like τη σελίδα του Βιβλιοπωλείου μας https://www.facebook.com/kalimeri.bookstore/και3) αφήνετε ένα σχόλιο στο ποστ του διαγωνισμού https://www.facebook.com/meletontas/posts/868719133281977 συμμετοχές μέχρι και την Παρασκευή 14/07 Περίληψη:Ο Μαρσελέν είναι ένα γλυκό αγόρι με μια περίεργη ιδιαιτερότητα: κοκκινίζει. Πολύ. Διαρκώς. Δυστυχώς όμως, παρότι εχει διαρκώς κόκκινο μουτράκι, δεν μπορεί να κοκκινήσει όταν πρέπει, δηλαδή όταν κάνει αταξίες ή παίρνει χάλια βαθμούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνει κοροιδία απο τους συνομιλήκους αλλά και να μπλέκει σε κάθε λογής παρεξηγήσεις.Ο Ρενέ είναι ένα άλλο γλυκό αγόρι με μια εξίσου περίεργη ιδιαιτερότητα: φτερνίζεται. Πολύ. Διαρκώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει κανένα κομμάτι που παίζει με το αγαπημένο του βιολί.Όταν συναντιούνται τα δυο παιδιά, γίνονται αμέσως φίλοι και βοηθούν ο ένας τον άλλον. Μαζί, μπλέκουν σε ένα σωρό ξεκαρδιστικές περιπέτειες και ορκίζονται ότι θα μείνουν για πάντα φιλοι.Δυστυχώς όμως, η ζωή έχει άλλα σχέδια και τα παιδιά χωρίζονται για πολλά πολλά χρόνια. Τι θα συμβεί όταν συναντηθούν τυχαία; Μπορεί μια παιδική φιλία να είναι σημαντική στον κόσμο των ενηλίκων με τα τόσα προβλήματα και σκοτούρες;

Νέος Βιβλιοδιαγωνισμός 09-13/05/17
Νέος Βιβλιοδιαγωνισμός 09-13/05/17
Το Βιβλιοπωλείο Καλημέρη σε συνεργασία με την σελίδα So little Sleeping and So Much Reading χαρίζει 2 αντίτυπα του βιβλίου "2084: Το τέλος του κόσμου" του Boualem Sansal.
Το βιβλιοπωλείο μας στο Περιστέρι χαρίζει 2 αντίτυπα του βιβλίου "2084: Το τέλος του κόσμου" του Boualem Sansal. πώς συμμετέχετε: 1) κάνετε Like τη σελίδα του So little Sleeping and So Much Reading https://www.facebook.com/somuchreading/ και 2) κάνετε Like τη σελίδα του Βιβλιοπωλείου μας https://www.facebook.com/kalimeri.bookstore  και 3) αφήνετε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού --> https://goo.gl/d8g97g Επισκευθείτε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/kalimeri.bookstore για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσφορές και διαγωνισμούς σε λογοτεχνικά βιβλία, ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα και τα πάντα για το σχολείο και το γραφείο.    

Καινούρια Χαρτόνια
Καινούρια Χαρτόνια
Χαρτόνια και όλη η χειροτεχνία στο Περιστέρι!
Τα καινούργια χαρτονάκια μας έφτασαν και τους άξιζε μια ολοκαίνουργια επιγραφή! Σχέδια και υφές για όλα μας τα πρότζεκτ χειροτεχνίας. ^__^ Επιπλέον στο βιβλιοπωλείο μας στο Περιστέρι θα βρείτε όλη τη χειροτεχνία που θα χρειαστεί κάθε παιδί, για το σχολείο αλλά και για το παιχνίδι: Πούλιες, ματάκια, αφρώδη υλικά, χρυσοχάρτονα, καμπανάκια, κουμπιά, τσόχες, χαρτόνια μεταλιζέ, αστεράκια, αφρολέξ σχέδια, μανταλάκια, φύλλα, λάστιχα κι ένα σωρό άλλα, στις καλύτερες τιμές!

Ημερολόγια 2017
Ημερολόγια 2017
Υποδεχόμαστε το 2017 με κάθε λογής ημερολόγιο! Μικρά, μεγάλα, χαριτωμένα, επαγγελματικά κι όλα τα ενδιάμεσα!
Η καινούρια χρονιά μπορεί να έχει ξεκινήσει προ καιρού, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να προμηθευτούμε ένα νέο ημερολόγιο. Στο βιβλιοπωλείο μας στο Περιστέρι θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σχέδια, στις καλύτερες τιμές και με την φιλική εξυπηρέτηση που συναντάει κανείς σε μία γειτονιά. Επιλέον, έχοντας στη διάθεσή σας μία τεράστια γκάμα από στυλό, μολύβια, washi tapes, και όλη τη γραφική ύλη, μπορείτε να το διακοσμήσετε εύκολα κι αποτελεσματικά, και να κάνετε την οργάνωση γραφείου, διασκέδαση!
Άρθρα

Χρωματιστά στυλό, για χρωματιστά γράμματα! | 2019-02-15 21:07:52


Ροζ, μπλε, μωβ -χαρούμενα χρώματα για χαρούμενα γραμματάκια. Βρείτε όλη τη γραφική ύλη στο Περιστέρι, στις καλύτερες τιμές!


Στυλό, μολύβια, υπογραμμιστές. Ξύστρες, γόμες, διορθωτικά. Τα καλύτερα σχέδια και χρώματα, στις καλύτερες τιμές. Επισκευθείτε μας στο Περιστέρι και βρείτε όλη τη γραφική ύλη που χρειάζεστε!   (Για να αποκτήσετε κι εσείς τα εικονιζόμενα στυλό gel με κλικ σε αυτά τα χαρούμενα χρώματα, επισκευθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στα Facebook--> https://www.facebook.com/commerce/products/1397345576955115/)

Η Γωνία του Βιβλίου! | 2019-02-15 21:07:48


ή αλλιώς η πιο ωραία γωνία για φωτοτυπίες στο Περιστέρι!


Αυτή είναι η αγαπημένη μας γωνιά! Πολλές φορές μέσα στη μέρα τυχαίνει να την κοιτάμε και να χαμογελάμε : ) Εκατοντάδες αφίσες σχετικά με αγαπημένα βιβλία στολίζουν τους τοίχους μας, όπου μπορείτε να χαζεύετε διασκεδάζοντας τις ώρες αναμονής! 

Γραφική Ύλη στο Περιστέρι! | 2019-02-15 21:07:45


Όλη η Γραφική Ύλη στο Περιστέρι.


Ο γραφικός μας χαρακτήρας αποκαλύπτει πολλά για τον... κανονικό μας χαρακτήρα -τα διαφορετικά στυλό, μελάνια, πάχη, grips, μας βοηθάνε να εκφραστούμε πιο όμορφα, πιο στιβαρά, πιο ανάλαφρα, και ν' αφήσουμε τον χαρακτήρα μας να λάμψει στη σελίδα! Στο βιβλιοπωλείο μας στο Περιστέρι θα βείτε όλη τη γραφική ύλη που χρειάζεστε!

Η Μίκα | 2019-02-15 21:07:40


Η Μίκα είναι η μασκώτ μας. Πείτε της ένα γεια πριν αποφασίσετε ποιό ημερολόγιο θ' αγοράσετε!


Έχοντας ένα γειτονικό βιβλιοπωλείο στο Περιστέρι, η επαφή με τους πελάτες γίνεται με τον καιρό όλο και περισσότερο στενή και οικεία. Μέρος όμως αυτής της διαπροσωπικής επαφής δεν θα μπορούσε να μην είναι και το σκυλάκι που βρίσκεται στην ίδια καρέκλα για 6 χρόνια τώρα, η Μίκα μας.