Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη Epiplo Alexandros

Epiplo Alexandros

Έπιπλα

H εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην λιανική και χονδρική πώληση επίπλων από το 1974. Αναλαμβάνουμε την επίπλωση τόσο του σπιτιού σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου με έπιπλα δικής μας κατασκευής χρησιμοποιόντας 100% ελληνικά υλικά επιπλοποιϊας. 

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε έπιπλα μοντέρνα, κλασικά και παιδικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε την δυνατότητα τόσο της αλλαγής των διαστάσεων που επιθυμείτε, όσο και της επιλογής των χρωμάτων και των υφασμάτων για κάθε προΐόν. 

Η επιχείρησή μας παρέχει: σαλόνια, συνθέσεις, τραπεζαρίες, μπουφέδες, κρυσταλλιέρες, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, έπιπλα εισόδου, μικροέπιπλα, έπιπλα παιδικά και εφηβικά, κλασικά έπιπλα, ειδικές κατασκευές, κατασκευές επαγγελματικών χώρων, εξοπλισμό ξενοδοχείων και καφετεριών, υφάσματα, στρώματα, επιδιορθώσεις παλαιών σαλονιών. 

 

 

Προσφορές

-33%
ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ Νο36

Αρχ. τιμή: 670,00€ Τελ. τιμή: 450,00€
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία