FDL Group

Logistics Διανομές

Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και την τεχνογνωσία. Κύριος σκοπός του Ομίλου είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις που απαντούν σε αυτές.

 

Μπείτε στον κόσμο του 3PL, των διεθνών μεταφορών καθώς και των εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS. Γνωρίστε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων και συστημάτων διαχείρισης τα οποία διασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα και ανταγωνιστικό κόστος.

Προσφορές

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ
Στοχεύοντας σε συνεχή διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών, παρακολουθούμε στενά τις τάσεις της αγοράς και αναπτύσσουμε νέες καινοτόμες Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας (VAS Services) που καλύπτουν και εξελίσσουν τις λειτουργίες των Πελατών μας.

IT/IS SERVICES
Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη και συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας στον χώρο των Logistics με την αιχμή της τεχνολογίας, δημιουργήσαμε το δικό μας Logistics Management System (LMS). Το LMS εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες μας και προσαρμόζεται πλήρως στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ο όμιλος FDL παρέχει μέσω της θυγατρικής του Velostrans ένα ευρύ πλέγμα υπηρεσιών διεθνούς μεταφοράς, που εκτείνεται από την οδική έως την ναυτιλιακή και αεροπορική μεταφορά φορτίων.

ΔΙΑΝΟΜΗ
Η παροχή υπηρεσιών διανομής με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, συνέπεια και αξιοπιστία είναι βασική προτεραιότητα του Ομίλου FDL. Επενδύοντας συνεχώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να παρέχει ένα αξιόπιστο δίκτυο καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Στον όμιλο FDL προβλέπουμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας λύσεις στην διαχείριση αποθήκης. Οι άνθρωποι μας συνδυάζοντας συστήματα και διαδικασίες με μοναδικό τρόπο είναι σε θέση να παρέχουν τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Νέα

Νέα συνέργασία για την FDL Group
Νέα συνέργασία για την FDL Group
Σε νέα συνεργασία προχώρησε ο όμιλος FDL με την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Ε
Συγκεκριμένα από τις αρχές Οκτωβρίου η εταιρία διαχειρίζεται εμπορικά  το νέο προϊόν της Παπαστράτος A.E “IQOS” στο επίπεδο των πωλήσεων μέσω web (αποκλειστική αντιπροσωπεία του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και την αποθήκευση / πώληση / αποστολή των προϊόντων).

Ασφάλεια & Ποιότητα
Ασφάλεια & Ποιότητα
O Όμιλος FDL επενδύοντας στην Ασφάλεια & Ποιότητα των υπηρεσιών του, διασφάλισε τη Πιστοποίηση TAPA (FSR) Classification [Level A]
Ο Όμιλος FDL αξιολογούμενος από την Lloyds Register Quality Assurance Greece, βρέθηκε να είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις της Transported Asset Protection Association (TAPA) Freight Security Requirement (FSR) Classification [Level A] πιστοποίησης για τη μια από τις αποθήκες του στη περιοχή του Ασπροπύργου. Η διαδικασία πιστοποίησης συμπεριελάμβανε επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις της ποιότητας της αποθήκης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για την εξασφάλιση της ποιοτικής ασφάλειας σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επίπεδο. Το πιστοποιητικό, χρονικής διάρκειας τριών ετών, θα επιτρέψει στον Όμιλο FDL να παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείρισης των αποθεμάτων των πελάτων με ευπαθή και ευαίσθητα προϊόντα που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η αποθήκη της FDL περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά λεπτομερές σύστημα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων της 24ωρης παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος (CCTV) και περιμετρικές περιπολίες, τον έλεγχο φυσικής πρόσβασης, σωματικών ερευνών και φυσική αποθήκη «υψηλής αξίας». Σχολιάζοντας την πιστοποίηση TAPA (FSR), ο Martin Hofman, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας, Ελέγχου & Περιβάλλοντος του Ομίλου, δηλώνει, ” Ο Όμιλος FDL έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους πελάτες μας, προστατεύοντας τα περιουσιακά στοιχεία των ενδιαφερόμενων μερών μας με την πρόληψη παραβιάσεων της ασφάλειας, και την υιοθέτηση βέλτιστων πλαισίων πρακτικής όπως το TAPA (FSR), αποτελώντας ένα ακόμη βήμα στη στρατηγική επένδυση στο τομέα της ποιότητας των υπηρεσιών του Ομίλου. “