Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Υπηρεσίες ασφάλειας Security στη Θεσσαλονίκη S4 Premium Security Services

S4 Premium Security Services

Υπηρεσίες ασφάλειας Security

Η S4 Security είναι Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Η νομική της μορφή είναι Ατομική Επιχείρηση με έτος ίδρυσης το 2008 και έδρα της την Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών και ανταποκρίνεται στις αναπτυξιακές απαιτήσεις των φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προσφέρει λύσεις σε θέματα ασφαλείας με ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό των μεθόδων που ακολουθούνται.

Εμείς στην S4 Security πιστεύουμε στην πρόληψη με τα κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες που θα διασφαλίζουν περιουσίες και πρόσωπα. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να μπορείς να προβλέψεις τις καταστάσεις και να είσαι έτοιμος όταν και αν αυτές λάβουν χώρα. Ασφάλεια σημαίνει τήρηση των διαδικασιών, να προηγείται κανείς των γεγονότων και να μην είναι ουραγός αυτών. Δεν είμαστε υπέρ των κατασταλτικών μέτρων - μέτρων κατόπιν εορτής δηλαδή. Πολλές φορές η προετοιμασία ίσως είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα, πλην όμως επιβάλλεται προκειμένου στο τέλος της ημέρας να απολαμβάνεις ένα ασφαλές περιβάλλον. Θα ήταν αθέμιτο να αναφερθούμε σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες καθώς το θέμα της ασφάλειας είναι αυστηρά προσωπικό είτε αυτό πρόκειται για πρόσωπο ή για επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εταιρεία μας έχει πιστοποιημένες διαδικασίες ISO, οι οποίες διασφαλίζουν ότι δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη του. Επιπρόσθετα, πάντοτε προτείνουμε επώνυμα προϊόντα με πιστοποιήσεις και εγγυήσεις, που μακροπρόθεσμα είναι οικονομικότερη λύση συγκριτικά με μια no-name επιλογή.

       Κάθε έργο για μας είναι μοναδικό και αντιμετωπίζεται ανάλογα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και την προσωπική επαφή. Κάνουμε μια πρώτη επικοινωνία με τον πελάτη, μέσα από την οποία ακούμε προσεκτικά τι έχει να μας πει και εξετάζουμε προσεκτικά γιατί νοιώθει ότι απειλείται ο ίδιος ή η περιουσία του. Κατόπιν κάνουμε την έρευνά μας - σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα που έχει θέσει ο πελάτης - και κατόπιν συντάσσεται η Μελέτη Τρωτότητας μαζί με τις προτάσεις μας (ανάλογα με την περίπτωση) η οποία παραδίδεται στον πελάτη. Τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο πελάτης, τον οποίο πάντα προστατεύουμε φροντίζοντας να πάρει αυτό που χρειάζεται, μη φτάνοντας σε υπερβολές.

Είναι αλήθεια στην εποχή μας ότι τα τεχνολογικά μέσα αποτελούν πολλές φορές τον πυρήνα πολλών διαδικασιών ασφαλείας.

Εμείς είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας διακριτικά και αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο απαιτητικά έργα, διότι διαθέτουμε μία τράπεζα συνεργαζόμενων επαγγελματιών με μακρόχρονη εμπειρία στους τομείς των δραστηριοτήτων μας.

Οι καινοτομίες μας σε 10 σημεία

1.    Από τον χώρο των τεχνολογιών αιχμής, στον χώρο της ασφάλειας:                                                                          Είναι γνωστό ότι η τεχνολογία έχει κάνει άλματα μεταξύ άλλων και στον τομέα της ασφάλειας. Κάθε μήνα υπάρχουν νέα αναβαθμισμένα ή και καινούρια προϊόντα. Εμείς στην S4 Security είμαστε παραλήπτες των ενημερώσεων από τους περισσοτέρους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας (κάμερες, έλεγχος πρόσβασης, πυρανίχνευση, video analytics κ.ά.) και φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις περισσότερες σχετικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό, προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις πλέον ενημερωμένες λύσεις στους πελάτες μας.
Οι αδυναμίες που εντοπίσαμε μας ώθησαν να παρέχουμε στην Ελλάδα το επόμενο βήμα στην ασφάλεια. Συνδυάζοντας την επιχειρηματική δομή, την επιτυχή πορεία και την νεωτεριστική διάθεση πληροφορικής με την διάθεση καινοτομίας μιας πετυχημένης εταιρείας security, φέρνουμε στην Ελλάδα αυτό που χρειάζεστε.  

2.    Οργάνωση σε κάθε βαθμίδα της πυραμίδας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (εποπτεία και έλεγχος των υπηρεσιών με συστηματικές αναφορές, άμεσα προσδόκιμο αρχείο στον πελάτη, τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου), στην διασφάλιση της μοναδικότητας του πελάτη (παρακολούθηση της σχέσης με τον πελάτη, κατανόηση των εξειδικευμένων αναγκών του).

3.    Ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας: δεν συνεργάζεστε με μια απρόσωπη εταιρεία, δεν υπογράφετε ένα στεγνό συμβόλαιο για να αποκτήσετε ακόμα έναν θυρωρό. Είμαστε μέλη μιας μεγάλης ομάδας και όχι εποχιακοί υπάλληλοι προσωπικού ασφαλείας που ενεργούμε με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή σας. Έχετε την δική σας ομάδα που σας εξυπηρετεί, την έχετε επιλέξει και εναρμονίζεται πλήρως με το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό σας.

4.    Ολοκληρωμένες λύσεις και προσωποποιημένες υπηρεσίες: Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη ασφαλείας, υπηρεσίες φύλαξης, αιφνίδιοι έλεγχοι, συνοδεία, συστήματα συναγερμού & καμερών νέας γενιάς, πολύπλευρη περιμετρική θωράκιση, δορυφορική παρακολούθηση στόλου οχημάτων, συσκευές προσωπικής ανίχνευσης και εξοπλισμός αντιμετώπισης κινδύνων και εκτάκτων περιστατικών), ενώ παρακολουθούμε συνεχώς το ιστορικό ασφάλειάς σας.

5.    Επιχειρησιακή ετοιμότητα (αμεσότητα επέμβασης, κέντρο επιχειρήσεων, κέντρο λήψης σημάτων).

6.    Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, είτε βρίσκεστε στο Σύνταγμα, είτε στον Λευκό Πύργο, είτε οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Δεν σας παραπέμπουμε σε ένα δίκτυο ανεξέλεγκτων μεταπωλητών.

7.    Εκπαιδεύουμε τους τοπικούς μας συνεργάτες, μελετάμε τα αποτελέσματά τους, είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί.

8.       Προσωπικό ειδικής εκπαίδευσης (επικοινωνιακές δεξιότητες & συμπεριφορά, τεχνικές παρατήρησης, υιοθέτηση εταιρικής φιλοσοφίας πελάτη, αυτοάμυνα, αφόπλιση, εμπλοκή, ακινητοποίηση, έκτακτα περιστατικά, σχέδιο εκκένωσης, ιατρική βοήθεια).

9.       Εκπαίδευση του προσωπικού των πελατών μας για να προλαμβάνουν καταστάσεις και για να συνεργάζονται με τους φρουρούς της S4 SECURITY

10.   24ωρη συνοδεία με περιπολικό ή φρουρό όπου κρίνεται απαραίτητο.

 

 

Τομείς που καλύπτουμε:

 

  • 1.       Επιχειρηματικός τομέας (επιχειρήσεις, πολυκαταστήματα, supermarket, τράπεζες, ξενοδοχεία, ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα κτλ).
  • 2.       Ιδιωτικός τομέας (κατοικίες, εξοχικά, πολυκατοικίες, οικισμοί κτλ).
  • 3.       Βιομηχανικός τομέας (επίγειες – θαλάσσιες εγκαταστάσεις)
  • 4.       Δημόσιος τομέας (εγκαταστάσεις συγκοινωνιών, αθλητικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων, δήμοι, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλ). 

 

Η S4 Premium Security Services διαθέτει:

 

Πιστοποίηση: ISO 9001:2008 UKAS MANAGEMENT SYSTEM

 

 

Lloyd's Insurance & Risk Management:

 

Η S4 Premium Security Services καλύπτει ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έναντι ΤΡΙΤΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Εργοδοτική Ευθύνη), «όποιος από αμέλεια ή με τις πράξεις του ζημιώνει, πρέπει να αποζημιώνει» . 

 

Νέα

ISO 28000:2007 Supply Chain Security Management.
ISO 28000:2007 Supply Chain Security Management.
H S4 Premium Security Services αναβαθμίζει και αναμορφώνει τις διαδικασίες της σύμφωνα με το πρότυπο ISO 28000:2007 Supply Chain Security Management.  Ανάλυση κινδύνων (Risk Analysis) Εκτίμηση - αξιολόγηση κινδύνων (Risk Assessment) Πρόληψη κινδύνων - Ασφάλεια (Risk Mitigation-Safety Control)