ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Κέντρο δια βίου μάθησης

 Το Κέντρο δια βίου μάθησης «Αναβάθμιση» βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σας προσφέρει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του.

Είμαστε Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 από τον  Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. 

Τα έμπειρα στελέχη μας διαθέτουν εξειδίκευση  στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων, Συμβουλευτικής, Ευρωπαϊκών - Κοινοτικών Προγραμμάτων και Μελετών, καθώς και στην υποστήριξη – κοινωνική ενσωμάτωση Ατόμων με Αναπηρία.

Η Αναβάθμισηαν ειστε φοιτητής μπορεί να σας υποστηρίξει κατάλληλα σε οποιοδήποτε τομέα εσείς επιθυμείτε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε καθοδήγηση σε όλα τα στάδια συγγραφής της εργασίας σας: Οι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, και μπορούν να σας εγγυηθούν ταχύτητα και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 Διαθέτουμε συνεργάτες από όλα τα επιστημονικά πεδία και μπορούμε να καλύψουμε μεγάλο εύρος θεμάτων, για υποχρεωτικές ή προαιρετικές εργασίες, σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό μάθημα.

Στο κέντρο μας παρέχονται:

Εκπαίδευση εκπαιδευτών

Εκπαίδευση ενηλίκων

Σεμινάρια security

Σεμινάρια εφετ

Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας

Προσφορές

-17%
ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Απόκτησε εντός 3 μηνών πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 ή C2.
Αρχ. τιμή: 600,00€ Τελ. τιμή: 500,00€

-29%
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SECURITY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security) ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)
Αρχ. τιμή: 350,00€ Τελ. τιμή: 250,00€

-17%
Εκπαίδευση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων
Η "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" σας ενημερώνει πως ήδη ξεκίνησε την υλοποίηση σειράς σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες, εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων»
Αρχ. τιμή: 90,00€ Τελ. τιμή: 75,00€

-14%
Εκπαίδευση Εργοδοτών Τεχνικών Ασφαλείας

Αρχ. τιμή: 70,00€ Τελ. τιμή: 60,00€
Νέα

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για ανέργους άνω των 18 ετών με πιστοποίηση!!
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για ανέργους άνω των 18 ετών με πιστοποίηση!!
Αναρτήθηκε στις 31/10/2023 το μητρώο ωφελουμένων για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Είσαι δικαιούχος VOUCHER Ανέργων ΔΥΠΑ

με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€ ?

Για την κατάρτισή σου επίλεξε την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (εγκεκριμένο πάροχο):

Θεσσαλονίκη

πλησίον του Ν.Σ.Σταθμού

Βάκχου 19-23, στον 3ο όροφο

2310.500191

 

Ωραιόκαστρο,

πίσω ακριβώς από το δημαρχιακό μέγαρο,

στην οδό Χρ. Σμύρνης 6, στο ισόγειο

2310.699044


Η υποστήριξη του φοιτητή κατά την συγγραφή των εργασιών του
Η υποστήριξη του φοιτητή κατά την συγγραφή των εργασιών του
Είναι μία από τις κυριότερες δραστηριότητες μας. Σκοπός μας είναι η υποστήριξη του φοιτητή ώστε να ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίσει κατά την συγγραφή της εργασίας του. Στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση του, προσφέροντας υψηλό επίπεδο και ποιότητα, ρίχνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη όλων των εργασιών για πανεπιστήμια τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού. Το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας, καλύπτει τεράστιο εύρος γνωστικών αντικειμένων, επιφέροντας άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε φοιτητικές εργασίες κάθε επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιτυχή εκπόνηση των εργασιών σας, πάντα στο καλύτερο εφικτό κοστολόγιο της αγοράς και με το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Εγγυόμαστε μία πρωτότυπη εργασία, απαλλαγμένη από κρούσματα λογοκλοπής, βασισμένη σε πλούσια βιβλιογραφία.

Στην ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο κομμάτι της στατιστικής ανάλυσης, παρέχοντας πακέτα περιγραφικής στατιστικής, εύρεσης συσχετίσεων, τάσεων, αλλά και πολλών άλλων ελέγχων. Οι συνεργάτες μας είναι άριστοι γνώστες στατιστικών πακέτων, όπως SPSS, Minitab και MatLab. Ακόμη, παρέχουμε υπηρεσίες οικονομετρικών αναλύσεων, με τη χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων, όπως είναι το  STATA και το E-VIEWS.

Παρουσιάσεις 

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σας εγγυάται την δημιουργία μιας καλοσχεδιασμένης παρουσίασης, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιτροπής, η οποία θα αναδείξει την εργασία σας και θα τραβήξει την προσοχή του ακροατηρίου σας.

Μεταφράσεις Εργασιών & Επιστημονικών Άρθρων

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ καλύπτει μεγάλη γκάμα μεταφράσεων και μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη κάθε πελάτη για να μεταφράσει ακαδημαϊκά άρθρα, εργασίες, αλλά και αρχεία ή ιστοσελίδες επιχειρήσεων.

Άρθρα

Εξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής στην Αναβάθμιση | 01-11-2023


Η ΑΝ@ΒΑΘΜΙΣΗ σας ενημερώνει πως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 θα διεξαχθούν εξετάσεις πιστοποίησης στην Πληροφορική.


Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν το επίσημο και αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ, Πιστοποιητικό Πληροφορικής. Οι εξετάσεις γίνονται υπό την εποπτεία του ΕΟΠΠΕΠ και με την καθοδήγηση του υπευθύνου Πληροφορικής του εξεταστικού Κέντρου της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, Κωνσταντίνου Γουσιανόπουλου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία