Τζανάκης

Ταβέρνα

Σε ένα απο τα όμορφα χωριά της Σαντορίνης, το Μεγαλοχώρι, θα βρείτε την παραδοσιακή και οικογενειακή ταβέρνα μας που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια. Με αγάπη και πολύ μεράκι μαγειρεύουμε για εσάς ελληνικες συνταγές με τα πιο αγνά υλικά, ακριβώς όπως τις μαγειρεύαν οι γιαγιάδες μας στο χωριό. 

Δοκιμάστε τους παραδοσιακούς πεντανόστιμους ντοματοκεφτέδες μας, κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο από τον μπαξέ μας, κόκορα κρασάτο, μοσχαράκι κοκκινιστό και κουνελάκι στιφάδο. Τα Σαντορινιά ντοματάκια μας, λιαστά στη σαλάτα σας ή φρέσκα, η φάβα μας, οι γλυκές μας μελιτζάνες, τα κατσούνια, τα αμπελοφάσουλα, έρχονται στο πιάτο σας κατευθείας απο το χωράφι μας. 

Χρησιμοποιούμε τα δικά μας αγρότικα προιόντα όπως και κρεατικά στην παρασκευή των εδεσμάτων σας, που είναι και αυτά α' ποιότητας και πεντανόστιμα. Για τη χώνεψη, θα σας προσφέρουμε ένα μικρό καρπουζάκι που χωράει στο χέρι σας και πεπονάκι τόσο γλυκά που μόνο το νησί μας μπορεί να παράγει. Σας περιμένουμε με χαρά στον χώρο μας για να διασκεδάσουμε με παραδοσιακή μουσική, να φάμε, να χορέψουμε και να περάσουμε καλά. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα *

Email *

Τηλέφωνο

Μήνυμα *

* υποχρεωτικά πεδία