Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/company/php/dataobjects.php on line 3003
Ινδικό εστιατόριο στην Αθήνα Indian Tandoori Masala

Indian Tandoori Masala

Ινδικό εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας στο κέντρο της Αθήνας θα γευτείτε πιάτα εμπνευσμένα από παραδοσιακή ινδική κουζίνα. Είναι ένα αυθεντικό ινδικό εσιατόριο, με έθνικ διακόσμηση που θα σας ταξιδέψει στην μακρινή Ινδία.

Το μενού μας περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας, φτιαγμένα από αγνά υλικά και μυστικά καρυκεύματα της ινδικής κουλτούρας. 

Στον όμορφο χώρο μας θα δοκιμάσετε αρνίσιο κεμπάπ ζυμωμένο με μπαχαρικά και κόλιανδρο, κομματάκια κοτόπουλο μαριναρισμένο με ινδικό βούτυρο, γαρίδες με κάρυ και σκόρδο, κίτρινες φακές με καπνιστό σκόρδο και κόλιανδρο Tarka, ρύζι με κρόκο μπαχαρικών, κοτόπουλο, παραδοσιακό ινδικό τσάι και πεντανόστιμα γλυκά. 

Σας περιμένουμε για να σας σαγηνεύσουμε με τις εξωτικές γεύσεις μας. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες catering για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ και υπηρεσίες delivery για να απολαύσετε ινδικό φαγητό στο σπίτι ή στην δουλειά σας. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/epagelma/public_html/detail.php on line 481