Οι 10 κανόνες του one night stand

Το one night stand, δηλαδή η σεξουαλική συνεύρεση της μιας βραδιάς, είναι “παιχνίδι” που παίζεται συνήθως ανάμεσα σε δύο αγνώστους που μόλις γνωρίστηκαν σε μια έξοδο, σε ένα μπαρ, σε ένα party, σε ένα chat. Και απλά θέλουν να κάνουν sex!

Καλά ως εδώ, αλλά το one night stand είναι παράλληλα και μια υπόθεση στην οποία παίρνεις ρίσκο. Γιατί πολύ απλά α. δεν γνωρίζεις τι είναι αυτός ο άλλος που σου έλαχε, β. δεν είσαι σίγουρη ότι τελικά θα το απολαύσεις.

Για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή απόλαυση και να ελαχιστοποιήσεις πιθανούς κινδύνους (ορατούς και αόρατους), οφείλεις να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες.

1. Παίρνουμε ΠΑΝΤΑ προφυλάξεις! Αν δεν τηρήσεις αυτόν τον βασικό κανόνα, τότε μην το κάνεις. Εκτός από το να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου (από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

2. Δεν νιώθουμε τύψεις! Άπαξ και το αποφάσισες, φρόντισε να μην ξυπνήσεις το πρωί και να θες να “ανοίξει η Γη και να σε καταπιεί”. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις σ’ αυτό συνειδητοποιημένη για το τι είναι, τι κάνεις, τι σου και τι δεν θα σου προσφέρει.

3. Δεν ντρεπόμαστε! Αν ειναι να κάνεις sex με έναν άνθρωπο που ελάχιστα έως καθόλου γνωρίζεις, καλό θα ήταν να αφήσεις τις αναστολές σου πίσω. Θα βοηθούσε να σκεφτείς “και τι με μοιάζει, σάμπως θα τον ξαναδώ;”.

4. Δεν τρέφουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο! Γι’ αυτό το λένε, εξάλλου, one night stand και όχι two, three, four (κτλ) night stand. Είναι δηλαδή για μια νύχτα, την επόμενη μέρα “δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις”. Αν, μάλιστα, εξελιχθεί σε πολύ καλό sex, και συμφωνήσετε περισσότερες συνευρέσεις, αυτό σε καθιστά καταρχήν “sex buddy” (σύντροφο του sex) και όχι “κορίτσι” του. Και αν θεωρείς ότι με το σεξ μπορεί να τον κερδίσεις, πάλι έχασες. Όχι ότι το σεξ της μιας βραδιάς δεν μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, αλλά καλύτερα μην ξεκινάς μ’ αυτή την ιδέα στο μυαλό σου, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείς.

5. Είμαστε ειλικρινείς! Αν τελικά εσύ είσαι αυτή που θες το σεξ μόνο, ενώ ο άλλος προσδοκά κάτι άλλο (σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί), φρόντισε από την αρχή να είσαι ξεκάθαρη για το πως τον βλέπεις και πως βλέπεις τη σχέση σας. Οι “καλοί λογαριασμοί κάνουν του καλούς φίλους”, εξάλλου.

6. Φροντίζουμε για την ασφάλειά μας! Το που θα γίνε το σεξ είναι το ένα θέμα. Μια καλή επιλογή θα ήταν ένα ξενοδοχείο ή το σπίτι ή κάπου που θα νιώθετε ασφάλεια (ακόμα και οι τουαλέτες ενός μπαρ, μοιάζουν πιο ασφαλείς από μια άγνωστη τοποθεσία, στο αυτοκίνητό του). Το άλλο θέμα είναι να αφήσεις πληροφορίες σε φίλους σου με ποιον είσαι, και που σκοπεύετε να καταλήξετε. Και επίσης έχεις φροντίσει να έχεις φορτισμένο το κινητό σου!

7. Φροντίζουμε να έχουμε “σχέδιο διαφυγής”! Επειδή κάτι μπορεί να “στραβώσει” στην πορεία, να μην σου αρέσει για παράδειγμα το sex, ή επειδή το πρωί θέλεις να την κάνεις με “ελαφρά πηδηματάκια”, δεν είναι κακό να έχεις ετοιμάσει κάποιο σενάριο που θα λέει ότι κάποια παρέα σε περιμένει ή ότι έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού νωρίς το πρωί ή ακόμα και ότι μόλις θυμήθηκες ότι έχεις αφήσει αναμένο το θερμοσίφωνα στο σπίτι!

8. Ξέρουμε πότε να φύγουμε! Το ό,τι μπορεί να ήταν μια καταπληκτική βραδιά σεξ, δεν σημαίνει ότι θα κάνεις “αρμένικη βίζιτα” στο σπίτι του (εφόσον έχετε καταλήξει εκει). Ακόμα και αν υπάρχει καλή διάθεση, καλό είναι να τον αφήσεις να σε επιθυμήσει (αντί να ξενερώσει).

9. Δεν ξεχνάμε πράγματα στο σπίτι του! Πριν, λοιπόν, αποχωρήσεις, τσέκαρε ότι έχεις πάρεις τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σκεφτεί ότι το έκανες επίτηδες, για να ξαναγυρίσεις, άσε που μπορεί να γίνει και καμιά “στραβή” (ποιος σου είπε ότι δεν έχει σύντροφο;) και να βρεις το μπελά σου.

10. Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά! Αν σηκωθεί το πρωί και εξαφανιστεί χωρίς να πει κουβέντα, αν χρησιμοποιήσει “βρωμόλογα” (που εσύ μπορεί να μην γουστάρεις), ακόμα και αν καταλάβεις ότι αφήνει υπονούμενα ή ευθέως σε χαρακτηρίσει “εύκολη”, μη δίνεις σημασία. Απάντα του καταλλήλως για τους χαρακτηρισμούς και τις υποθέσεις που έκανε για σένα, και ας τον να πάει στο καλό.

Υποβολή απάντησης