Σορτς: Φόρεσε το ιδανικό ανάλογα με το σώματοτυπο σου

Σορτς: Φόρεσε το ιδανικό ανάλογα με το σώματοτυπο σου. Οι θερμοκρασίες έχουν ήδη αρχίσει να ανεβαίνουν και -κατά συνέπεια- τα ρούχα να κονταίνουν. Ποιο είναι το σίγουρο κομμάτι που θα δούμε να επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι;  Κι αν νιώθεις ανασφάλεια για το πώς θα δείξει στο σώμα σου σε αυτό, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού για κάθε σωματότυπο υπάρχει το ιδανικό , που θα τονίσει όλα τα δυνατά του σημεία.

Σορτς

– καμπύλες

Τα ιδανικά  είναι εκείνα σε loose -όχι oversized- γραμμή, ώστε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν έξτρα όγκο. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις σε κομμάτια που δεν είναι πολύ κοντά. Προτίμησε επίσης τις μονοχρωμίες και όχι τα σορτς με έντονα μοτίβα.

Σορτς:  λεπτά πόδια

Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σού ταιριάζουν οι περισσότερες γραμμές . Ωστόσο, εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ψηλόμεσα  που τονίζουν τη μέση και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Συνδύασε τα με tops που τελειώνουν ακριβώς εκεί που ξεκινά το σορτς και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό.

–  κλεψύδρα

Τα ψηλόμεσα που τονίζουν τη μέση και αγκαλιάζουν τις καμπύλες είναι επίσης η καλύτερη επιλογή. Φρόντισε ωστόσο να προτιμήσεις σορτς που δεν είναι κολλητά στο σώμα, αλλά έχουν μία πιο χαλαρή εφαρμογή.

–  ψηλά πόδια

Εσύ που ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα πολύ κοντά , αφού θα φαίνονται μικρά στο σώμα σου. Τα πιο μακριά  αλλά και οι βερμούδες, που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού, είναι ιδανικά.

Σορτς: petite σιλουέτες

Τα κοντά  είναι ιδανικά για εσάς με petite σιλουέτα, αφού θα τονίσουν τα πόδια σου κάνοντας τα να φαίνονται πιο μακριά. Επίσης, δημιουργούν μία αρμονία ανάμεσα στο επάνω μέρος του σώματος, δηλαδή την τάλια, και το κάτω μέρος, δηλαδή τα πόδια.

– αδύνατες σιλουέτες

Εάν έχεις πολύ αδύνατη σιλουέτα, ένα ψηλόμεσο σορτς θα δημιουργήσει καμπύλες στο σώμα σου, κολακεύοντας το. Τα paper bag σορτς είναι επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *